Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Oλο το παιγνιδι στο βαρυ τερραιν του Αγρινίου που εγινε κατω από συνεχη βροχη ηταν η φάση του 27 οπου οι του Παναιτωλικού ζήτησαν γκολ σε κεφαλια του Κούσα και εγινε μπέρδεμα καθως ο Γκουρμπούνωφ επιασε την μπαλα ενώ ειχε περάσει την γραμμή ? Αυτό δεν μπορει να το  βεβαιωσει κανείς με σιγουρια παροτι η τηλεόραση δειχνει ότι ο γκοκλκήπερ του Ατρομήτου την πιάνει ενώ περναει τη γραμμη ολη η  μιση? Είναι μια δυσκολη φάση

Και πρεπει να σημειωσουμε ότι ο μεν βοηθος Σταθόπουλος δεν μπορουσε από τη θεση που ηταν να εχει ξεκαθαρη εικονα γιατι πανω στη γραμμη ηταν ο Κιβρακιδης και του εκλεινε το οπτικο πεδιο ενώ και ο Γκουρμπουνοφ ειχε πεσει με τη πλατη γραμμη και μεσα και του εκρυβε την γραμμη οποτε τι να δει? Εκανε όμως το λαθος να δειξει τη σεντρα και να του την πέσουν οι του Παναιτωλικου και το ιδιο συνεβη και με τον Γιώργο Δασκαλόπουλο που ενώ κι αυτος ελεγε ότι το ματς συνεχιζεται εκανε μια κιινηση με το χερι και οι γηπεδουχοι το εξέλαβαν ότι δηθεν εδειχνε τη σεντρα κι αρχισαν τα μεγάφωνα να παζουν τον υμνο και οι φιλαθλοι να πανηγυριζουν για να γκολ που δεν μετρησε .

Η παρατηρητής Σοφια Γρυλλάκη ειπε ότι θα δει τη φαση στο βιντεο και θα αποφανθει αφου περα τουτου δεν υπαρχει κατι άλλο για να ασχοληθει .Ετερος βοηθος ηταν ο Νίκος Φαντόπουλος και τεταρτος ο Σταυρος Μάνταλος.