Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ξεκινά αύριο στην Τσεχία η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται διαιτητικά. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ρίχνεται μεθαύριο στην μάχη, σφυρίζοντας την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Σουηδία. Βοηθούς θα έχει τον Δαμιανό Ευθυμιάδη και τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Επιπρόσθετους τον Μιχάλη Κουκουλάκη  και τον Σταύρο Τριτσώνη, ενώ τέταρτος διαιτητής θα αγωνιστεί ο Τσέχος  Πάτακ.

Αξιοσημείωτος και ο ορισμός του Ευθυμιάδη στο παιχνίδι της Σερβίας με τους διοργανωτές Τσέχους που διεξάγεται το Σάββατο. Θα το διαιτητεύσει ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπίν και ο Έλληνας διεθνής βοηθός θα ασκήσει τα καθήκοντα του τέταρτου διαιτητή. Παρατηρητής διαιτησίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Χιού Ντάλας. 

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης γίνεται αύριο με το παιχνίδι Γερμανία-Σερβία που θα διευθύνει ο Ισπανός Χαβιέρ Εστράντα Φερνάντες. Την Πέμπτη εκτός από το ματς που σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Αγγλία-Πορτογαλία με διαιτητή τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι. Το Σάββατο θα γίνει και ο αγώνας Γερμανία-Δανία στον οποίο ορίστηκε ο Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ.