Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενας εμπειρος παράγοντας που εχει περάσει από το επαγγελματικο αλλα και ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ως ηγέτης και μεγαλομέτοχος του ΑΟ Αγιου Νικολάου Κρητης ,ο Λάμπρος Μαρης ανέλαβε την προεδρια στην ΕΠΣ Λασηθίου φερνοντας πρωτα και κυρια την αποκατάσταση των σχεσεων με την κεντρικη διοικηση του ποδοσφαίρου την ΕΠΟ.Η κινηση αυτή δημιούργησε κλιμα ενθουσιασμου στο ποδοσφαιρικο κοσμο του νομου και τα σχολια ηταν ευμενη ,αφου ο Μάρης είναι ενας παράγοντας που ηλθε να προσφέρει και να βάλει τάξη στα της ενωσης ,αφου εχει μεγάλες γνωριμίες και είναι προσωπικος φιλος με τον Παυλο Βαρδινογιάννη από την εποχη που ηταν στον Παναθηναικο .

Την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του λασιθιώτικου ποδοσφαίρου με την εκλογή του εμβληματικού πρώην προέδρου του συλλόγου κ. Λάμπρου Μάρη στην θέση του προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου χαιρετίζει η διοίκηση του ΑΟΑΝ.

«Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια για τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας, το Λάμπρο Μάρη που με την αγάπη του για τον τόπο και το ποδόσφαιρο κατάφερε να βγάλει από την αφάνεια τον ΑΟΑΝ αλλά και όλο το Λασίθι και να κάνει γνωστή την περιοχή σε όλη την Ελλάδα», σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας του Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Ψυλλάκης.

«Να είναι γερός και με τις γνώσεις και την εμπειρία του να βοηθήσει το ποδόσφαιρο του Νομού μας να ανεβάσει το επίπεδο του σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή. Η σκυτάλη της ΕΠΣ Λασιθίου δεν θα μπορούσε να περάσει σε καλύτερα χέρια», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ.

Φυσικά ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Λασίθι στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μανόλη Σταυρακάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όχι μόνο τον παράγοντα, αλλά κυρίως τον άνθρωπο κ. Μανόλη Σταυρακάκη για τα τριάντα ολόκληρα χρόνια προσφοράς του στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο. Ο κ. Σταυρακάκης από τη θέση που υπηρέτησε δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σημάδεψε το ποδόσφαιρο του τόπου μας με το ήθος και την παρουσία του και το οδήγησε στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Οι ομάδες του νομού και φυσικά ο ΑΟΑΝ που αποτελεί και τον μοναδικό εκπρόσωπο της περιοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα νοιώθουμε τυχεροί που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί του».

Ηδη με την παρουσια του Μαρη η ΕΠΣ Λασηθίου απέκτησε βοηθό στην σούπερ λιγκ τον Μανώλη Βλάσση ενώ τωρα περιμενει εξελιξη τοσο με τον Σωτηριαδη οσο και με τον Κοκκινάκη αφου επιδιωξη του μαζΙ με τα μέλη της επιτροπής Μ.Γιανναδάκη και Ε.Παπαδάκη η ενωση να κερδισει θεσεις σ ολες τις κατηγορίες της διαιτησιας.