Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενας από τους καλυτερους διαιτητες της Γ εθνικής και υποψήφιος ανοδου ,ο Στέφανος Κουμπαράκης θα είναι ο ρεφερυ  του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Μ.Αλέξανδρο Ιάσμου και τη Δόξα Σώστη που θα διεξαχθεί το  Σάββατο 8 Μαρτίου στις 19.00 μ.μ. στο γήπεδο ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή.

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Τοπούζης ορίστηκε στη SuperLeagueη επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης κατέληξε στον δεύτερο καλύτερο, κατά κοινή ομολογία, διαιτητή που διαθέτει στη δύναμή της. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χαρίτσης και Χούσκογλου που είναι αξιολογημένοι στην FootballLeague  με τέταρτο τον Κιγιτζή,διαιτητή Γ εθνικής.  Η διαιτητική τριπλέτα είναι η ίδια που είχε διευθύνει και τον περσινό τελικό.

Αξιο αναφορα΄ς είναι τουτο ο Κουμπαράκης σφυρίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά  σφυρίζει τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Οι άνθρωποι της εν λόγω ΕΠΣ και η αρμόδια επιτροπή της δείχνει να τον εμπιστεύεται και να τον τιμά με τους αλεπάλληλους ορισμους .

Το παιχνίδι αποτελεί γιορτή για τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι.