Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όταν ενας διεθνής διαιτητής Α κατηγοριας της ΟΥΕΦΑ κανει τετοιο σφάλμα γινεται κακός..οδηγός για τους υπολοιπους συναδέλφους του ,οι οποίοι σου λενε αφου ο Μιχάλης Κουκουλάκης δεν απέβαλε τον Πιπίνη που κινήθηκε απειλητικα κατά του τερματοφύλακα της Καλλονής Σιδεράκη και του ΄εδειξε κιτρινη ας κανουμε κι εμεις το ιδιο ,κατι που ερχεται σε αντιθεση με τον κανονισμό ,που μιλάει για αποβολη.

Κατι αναλογο εγινε και στο παιγνιδι της Βεροιας με τον ΠΑΟΚ οπου ο Μπρντακοβιτς κινηθηκε απειλητικα κατά του Χακόμπο και αντι να δει κοκκινη κι αυτος και ο γκολκήπερ του δικεφάλου πηραν …λογω παρατεταμένων εκπτώσεων από μια κιτρινη.

Επιστρέφοντας στο μάτς της Τρίπολης θα σημειώσουμε πως ο παρατηρητής Βασιλης Τεροβίτσας ειπε ότι θα κανει χρηση βιντεο ,πλην όμως τη παράβαση την ειδε η ηγεσια της ΚΕΔ και δεν προκειται να χαριστεί σε κανενα .Κατα τα λοιπα ο Κουκουλάκης στάθηκε καλα και η καρτα που είναι συζητησιμη είναι η πρωτη που εδειξε στον Αναστασιάδη αφου ηταν τραβηγμένη σε αντιθεση με την δευτερη που ηταν σωστή .

Οι δυο βοηθοι Μπαλτάς και Βλάσης δεν αντιμετώπησαν προβληματα και ειχαν καλη παρουσια όπως και ο τέταρτος Νικος Ανούσος.