Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ειχε δηλώσει πριν από μέρες σε επικοινωνία που ειχαμε μαζι του ,ότι τις ενέργειες του γυρω από την διένεξη που υπήρχε μεταξυ της ΕΠΣ Ηρακλείου και της ΕΠΟ θα τις μαθουμε συντομα Και πράγματι σε δυο αθλητικά σαιτ της Κρήτης υπάρχει σημερα η ειδηση ότι ο διεθνής ρέφερυ εχει καταθεσει αιτηση μεταγραφής στην ΕΠΣ Λασηθίου χωρις ακομη να ληφθει αποφαση από τον Τζώρτζογλου αν γινει δεκτη η όχι

Δειτε τις γράφουν τα δυο σαιτ και το τι θα συμβει θα σας ενημερώσουμε μόλις θα υπάρξει ,αν υπάρξει εξέλιξη .

METAKOMIZEI ΣΤΟ ΛΑΣΗΘΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ

Μπορεί ο Μιχάλης Κουκουλάκης μέσα να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά, αλλά έξω παίρνει πρωτιές και βραβεία.
Αφού λοιπόν ανεδείχθη πρώτος διαιτητής βάση των βαθμολογιών που αποκόμισε στα παιχνίδια του στο Europa League αποφάσισε αντί να μπει στη «παρασκηνιακή» διαδικασία που έχει ανοίξει ο συνάδελφος του κ. Φουκάκης να ζητήσει μεταγραφή στην ΕΠΣ Λασίθιου
Βέβαια στη αίτηση του επικαλείται επαγγελματικούς λόγους, θέλει λέει να ανοίξει οφθαλμιατρείο στον Άγιο Νικόλαο.
Έτσι από του χρόνου ο Μιχάλης το Ηράκλειο δεν θα έχει διαιτητή στην Σούπερ Λίγκα εκτός αν ανεβάσουν Φουκάκη ή Μουρτζάκη

www.kritisport.gr

ZHTHΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΛΑΣΗΘΙ

Η είδηση του καλοκαιριού στο χώρο της κρητικής διαιτησίας προέρχεται από τον κορυφαίο διαιτητή του νησιού τα τελευταία χρόνια, τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Όπως αποκαλύπτει το grandsport.gr, ο ηρακλειώτης διεθνής ρέφερι, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος διαιτητής στο EuropaLeagueτην περασμένη περίοδο, ζήτησε να πάρει μεταγραφή στην ΕΠΣ Λασιθίου!

Οι λόγοι του αιτήματος του Μιχάλη Κουκουλάκη δεν έχουν ασφαλώς να κάνουν με τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις ΕΠΣΗ και ΕΠΟ αλλά είναι καθαρά επαγγελματικοί. Ως οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, ετοιμάζεται να λειτουργήσει ένα ιατρείο στον Άγιο Νικόλαο και γι’ αυτό θα πρέπει να διαμένει πλέον στην πόλη του Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport.gr, στην ΕΠΣΗ έχει ήδη φτάσει το σχετικό έγγραφο από τον κ. Κουκουλάκη ο οποίος ζητά να πάρει μεταγραφή. Έτσι, αν δεν προκύψει κάτι νεότερο, από τη νέα περίοδο θα ανήκει πλέον στην ΕΠΣ Λασιθίου!

WWW.granbsport.gr