Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Eνας απιο τους κορυφαιους διαιτητές στον κοσμο ο Ριτσόλι θα ειναι ο  «άρχοντα»ς του αγώνα .ι της Παρασκευής (14/11) της Εθνικης μα;ς ομαδας  με τα Νησιά Φερόε για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο 43χρονος αρχιτέκτονας θεωρείται ως ένας από  τοπ  διαιτητές και είναι χαρακτηριστικό ότι σφύριξε τόσο τον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όσο και τον αντίστοιχο του Τσάμπιονς Λιγκ του 2013, ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Είναι το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής που διαιτητεύει, πλην όμως έχει σφυρίξει δύο φορές τον Παναθηναϊκό και άλλες τόσες τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Τους «ερυθρόλευκους» στο 0-2 από τη Σταντάρ Λιέγης στις 4 Νοεμβρίου του 2009 και στο 1-0 της Μασσαλίας στις 23 Νοεμβρίου του 2011 και τους «πράσινους» στο 0-0 της Γλασκώβης με τους Ρέιντζερς στις 13 Φεβρουαρίου του 2008 και στο 1-5 της Βαρκελώνης στις 14 Σεπτεμβρίου του 2010.

Η ιταλική εξάδα συμπληρώνεται από τους βοηθούς Ρενάτο Φαβεράνι και Αντρέα Στεφάνι, τους βοηθούς γραμμής Πάολο Σίλβιο Ματσολένι και Ντάβιντε Μάσα και τον τέταρτο διαιτητή Τζιανλούκα Καριολάτο.
ΕΞΑΛΛΟΥ στο φιλικο της εθνικης ομαδας την ερχομενη Τριτη στα Χανιά με την Σερβία διαιτητής θα ειναι ο Ιρλανδός Νήλ Ντουλε και τέταρτος ο Μιχάλης Κουκουλάκης ενω βοηθοι θα ειναι επισης Ιρλανδοί