Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος ηταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα της λεωφόρου και εδειξε ότι αγνοει βασικα πράγματα όπως είναι το πλεονέκτημα που ομορφαινει το ποδόσφαιρο Ετσι στο 61 αντι να αφησει τη φάση να εξελιχθεί καθως ο Κατσιανικούλης βγήκε μονος από καραμπολα προ του Καπινο,σφυριξε φάουλ υπερ του γυρίζοντας πισω τη μπαλα και φυσικα το ποδόσφαιρο ,εκθέτοντας την ΚΕΔ με την αποφαση του αυτή και εκεινο που τον ωρισε.

Βεβαια ο Κορίνθιος διαιτητής δεν ειανι η πρωτη φορα που τα κανει μανταρα και επόμενο  είναι μετα  και από την νεα του αποτυχια να τεθει  και παλι στο περιθώριο,αφου δεν χρειάζεται η επιτροπή να σταθει μονο στην εκθεση της Ιωάννας Κωνσταντινίδου όταν  τα μέλη της εχουν  ιδία αποψη ότι υπεπεσε σε γκάφα ολκής .

Φυσικά δεν μιλάμε για την αποβολη του Σβαγίσια που ηταν σωστη ,όμως στο 44 ο ιδιος παικτης ειδε την κιτρινη όταν κινηθηκε απειλητικά εναντιον του  ο Μπέργκ που εμεινε ατιμώρητος .

Παντως και οι δυο βοηθοι ηταν ασορτι με τον διαιτητή καθως ο Καρσιώτης αφησε τον Μπέργκ από ελεγχόμενη θεση  να προχωρήσει και να σκοράρει με σουτ  ενώ στο 83 ο Γεωργιάδης ανέκοψε τον Περογραβάκη που καλυπτονταν και η τηλεόραση τον εξέθεσε αφου ηταν σε κανονικη θεση .Τεταρτος στο ματς της λεωφορου ηταν ο Τάσος Παπαπέτρου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΦΗ

 

Παντως η ΠΑΕ ΟΦΗ , εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία και με   δημόσια τοποθέτησή της μετά το ματς, τόνισε ότι δεν τηρήθηκε το 50 - 50 στο συγκεκριμένο ματς και ειρωνεύτηκε τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να καταδικάσει την σημερινή διαιτησία και αναφερόμαστε σε τρεις φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Στην φάση του Κουτσιανικούλη, στο γκολ του Παναθηναϊκού αλλά και στην απόφαση για τον Παπάζογλου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απαιτεί 50-50 σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που δεν έγινε στο σημερινό παιχνίδι. Δεν ζητάμε το παράλογο, είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν σαν μεγάλη ομάδα. Περιμένουμε το σημερινό τιτίβισμα του κυρίου Αλαφούζου για την σημερινή διαιτησία», ήταν η τοποθέτηση που εκφράστηκε μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλη Χρονάκη