Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

OAπόστολος Αμπάρκιολης εκρινε ότι υπήρχε επαφη στο ατσαλο μαρκάρισμα? του Λυκογιάννη στον Μερεμπασβίλι και στο τελευταιο λεπτο των καθυστερήσεων εδωσε πέναλτυ που εκρινε και το τοπικο ντέρμπυ του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη Ο Μακεδόνας ρέφερυ ηταν κοντα στην φαση και ηταν κατηγορηματικός  ότι υπήρξε επαφη ,κατι που ειπε ότι θελει να δει και στο βίντεο η Χανιώτισα παρατηρητής Σοφία Γρυλλάκη που παντως εδειχνε να συμφωνει ότι υπηρχε  προθεση εκ μερους του αμυντικου των φιλοξενούμενων .

Για τη φαση του 61 στη τηλεόραση φανηκε ο Γιοβάνοβιτς να κρατάει στιγμιαια τον Πετρόπουλο ο οποιος  δεν μενει απαθης και τραβαει και εκεινος για να ξεγελάσει τον διαιτητή Φαση δυσκολη που φαινεται να δικαιωνει τον Αμπαρκιολη που εδωσε κατι γιατι δεν πειστηκε πως υπήρξε παράβαση .

Γενικα ο διαιτητής του Κρητικου ντέρμπυ προσπαθησε να κρατησει ισορροπίες και να μην χαριστει σε κανενα και εβγαλε οκτω κάρτες για να κρατησει τον πειθαρχικο ελεγχο Μάλιστα στο ημιχρονο εβγαλε τον Γκατουζο εκτος τερραιν γιατι διαμαρτυρονταν εντονα στον τεταρτο Δελφακη αλλα και στον ιδιο για ένα φαουλ που δεν ειχε δοθει κατά την αποψη του σε μαρκάρισμα πανω στον Μερεμπασβίλι .

Οι δυο βοηθοι Χρήστος Ακρίβος και Ιορδάνης Απτόσογλου ειχαν ορθες υποδειξεις ενώ  ο τεταρτος Γιαννης Δελφάκης ηταν σε κινητικότητα για να κρατησει τη ταξη γυρω από τους πάγκους.