Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Επεισόδια και προκλήσεις που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο…

  Πρέπει να αναλάβει άμεσα

πρωτοβουλίες η ΕΠΣ Άρτας

Το ότι το τοπικό πρωτάθλημα, θα αποκτούσε το δικό τους ενδιαφέρον ήταν δεδομένο, απ’ όταν ξεκίνησε… Το ότι η κάθε ομάδα, ειδικά αυτές που είχαν στόχο τον πρωταθλητισμό, θα έκανε την δική της προσπάθεια και σε κάποιες στιγμές, θα παρουσιαζόταν οι εντάσεις και όσα βλέπουμε στα γήπεδα κι αυτό ήταν αναμενόμενο, κρινόμενο μεν, αλλά όχι και το ιδιαίτερο περιστατικό σε σχέση με τα όσα έχουμε δει και στα γήπεδα της Άρτας.

πηγη www.gnomiartas.gr

Όμως στο ντέρμπι των πρωταγωνιστών της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Άρτας, τα πράγματα έφτασαν στα άκρα. Ο γενικός γραμματέας του ΑΟ Τζουμέρκα Οδυσσέας Δράκος, του οποίου την προσπάθεια για το ποδόσφαιρο στα Τζουμέρκα, έχουμε επαινέσει, υπερέβη τα εσκαμένα και δημιούργησε επεισόδιο, που μόνο κατά της δικής του αξιοπιστίας βάλει.

Γνωστά είναι τα πράγματα. Στον αγώνα αυτόν βρέθηκε μαζί με τον παρατηρητή διαιτησίας Κώστα Τζουβάνο και ο πρώην διαιτητής super league και νυν παρατηρητής – εκπαιδευτής FL Ηλίας Μαζαράκος. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Τζουβάνος είναι μέλος της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣ Άρτας και ο Ηλ. Μαζαράκος διευθυντής ανάπτυξης – εκπαίδευσης διαιτησίας στην Άρτα.

Τι ήταν να τους δει ο γραμματέας του ΑΟ Τζουμέρκα Οδυσσέας Δράκος; Όρμησε πάνω τους και φυσικά το επεισόδιο δεν έλαβε άλλες διαστάσεις, χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν οι δυό άνθρωποι της διαιτησίας. Βεβαίως η συνέχεια είναι άγνωστή, μιας και με το θέμα θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη, αφού ήδη έχουν υποβληθεί μηνύσεις και αγωγές…

Για την αξιοπρέπεια του τοπικού μας ποδοσφαίρου, μένουν οι σκιές και το ζητούμενο για πολλούς είναι, αν πρέπει και στην Άρτα, να εισαχθούν στις διαδικασίες αυτές και τα… ήθη των παραγόντων, οι οποίοι πολλές φορές έχουν αποτελέσει αντικείμενο κριτικής από πολλούς.

Και φυσικά, μπορεί να μην υπήρχαν όλα αυτά τα προβλήματα, αν η διοίκηση της ΕΠΣ Άρτας, είχε καθορίσει ουσιαστικούς και διαφανείς όρους στην λειτουργία του τοπικού ποδοσφαίρου και δεν επέτρεπε στον γνωστό παράγοντά της, να κάνει το δικό του… παιχνίδι. Γνωστά και άπειρες φορές καταγγελθέντα αυτά, επανέρχονται σήμερα στην επικαιρότητα, γιατί ο συγκεκριμένος κύριος (γνωστός τοις πάσι) «έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες», μη δίνοντας λογαριασμό σε κανέναν.

Η κατάληξη του όλου θέματος τώρα. Το επεισόδιο με την επίθεση στο γήπεδο Παλαιοκάτουνου, έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι το ζητούμενο:

-Θα επιτρέψει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, να συνεχίσει ο συγκεκριμένος παράγοντας τις δολιοφθορές;

Αν το επιτρέψει και δείξει αδύναμος να αντιδράσει, τότε να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και για τα χειρότερα