Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΕΠΕΙΔΗ η φαση της ισοφάρισης από την στον αγωνα της Νεας Σμύρνης προκάλεσε διαφορα σχολια και οι περισσότεροι μιλουν για οφσαιντ Βρηκαμε την επιμαχη φαση στην αρχη γιατι από εδώ ξεκινάει ότι  εχει σχεση με το αν ο Τζιμπουρ ηταν ακάλυπτος

Εδώ λοιπον από το ντοκουμεντο που εξασφαλησαμε το συνδρομητικο φαινεται ο αμυντικος του Πανιωνιου να καλυπτει τον επιθετικο της ΑΕΚ με το ποδι του αλλα και το απλωμα του χεριου του

Αυτά τα στοιχεια είναι υπερ του βοηθου Κοσμα Χαρίση που δεν σηκωσε το σημαιακι του γιατι ειδε ότι ο Τζιμπούρ καλυπτονταν και το πλανο τον διικαιωνει Από εκει και μετα ότι και αν συνεβη δεν είναι μεπτο ουτε και εμποδισε τον γκολκηπερ του Πανιωνίου από την στιγμη που είναι σε κανονικη θεση Δειτε το με ηρεμια και θα πειτε από μονοι σας ότι δεν υπαρχει οφσαιντ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Με αφορμή τις αποφάσεις του Στυλιάρα στην Νέα Σμύρνη το Σάββατο (12/12) η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τη σπείρα που το διαφεντεύει».

Η Ενωση έκανε ακόμη λόγο για σημαδεμένη τράπουλα, ενώ έστειλε παράλληλα το μήνυμα «ραντεβού σε δέκα μήνες», υπονοώντας  τις εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016 που ενδεχομένως να σηματοδοτήσουν αλλαγές στο διαμορφωμένο σκηνικό.

Οι "βολές" της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ στράφηκαν και κατά της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γνωρίζουμε καλά ότι με ανακοινώσεις δεν διαλύονται οι εγκληματικές οργανώσεις. Άλλωστε στην ΑΕΚ δεν αρμόζει ο ρόλος της διαμαρτυρίας, αλλά της πρωτοβουλίας. Ραντεβού, λοιπόν, σε δέκα μήνες, προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να σταματήσει να αηδιάζει όσους το αγαπούν και συνειδητά απέχουν ολοένα και περισσότερο από ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά και το ποιόν και το ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων, που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές νομίζοντας ότι θα κάνουν εσαεί το δικό τους παιχνίδι. Η ανοχή, όμως, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τα χέρια τους και από τη σπείρα που το διαφεντεύει και θα επιστρέψει στον 'Ελληνα φίλαθλο.

Συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο της Nova, κ. Αντώνη Καρπετόπουλο, που, όπως και στη Λεωφόρο γνώριζε πριν από τον διαιτητή ότι το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί, έτσι και χθες το βράδυ είχε την πληροφόρηση πριν από τον Πανιώνιο ότι θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία. Το θράσος τους, πλέον, να παρουσιάζουν τα θύματα ως θύτες προσβάλλει τη νοημοσύνη και των δικών τους οπαδών.

Τα «έγκυρα» sms της άθλιας προπαγάνδας τους προκαλούν την ίδια σιχαμάρα και αποστροφή όσο και οι εμπνευστές τους. Όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova, που επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση. Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του…».