Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με τον Γιάννη Κουνδουράκη να διαδέχεται τον Γιώργο Σταράκη στην προεδρία της ΕΠΣΡ, θα πορευτεί την επόμενη τετραετία το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, μετά από τις χθεσινές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Olympic».

Η «Ποδοσφαιρική Ανανεωτική Κίνηση» ήταν η μεγάλη νικήτρια των χθεσινών εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, βγάζοντας 8 από τους 9 υποψηφίους της. Από την άλλη, η κίνηση «Όραμα – Εμπειρία – Δημιουργία – Ανανέωση» εξέλεξε μόλις ένα υποψήφιο της και αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργο Σταράκη.

Στις χθεσινές εκλογές της ΕΠΣ Ρεθύμνου ψήφισαν και τα 35 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου και όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, με την διαδικασία να πραγματοποιείται παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Στο νέο 9μελές Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου, εκλέχθηκαν τέσσερα παλιά μέλη, οι Δασκαλομαρκάκης, Χνάρης, Κουργιαντάκης και Σταράκης, αλλά και πέντε νέα μέλη οι Τσουπάκης, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Στεφανάκης και Καλυβιανάκης. Τα Ρεθυμνιώτικα σωματεία «μίλησαν» με την ψήφο τους και αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στην διοίκηση της Ένωσης μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, όπου στον προεδρικό θώκο βρισκόταν ο κ. Σταράκης.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί η πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, από τον πλειοψηφών Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, το οποίο και θα συγκροτηθεί σε σώμα. Όπως αναμένεται την θέση του προέδρου θα κατέχει ο Γιάννης Κουνδουράκης.

ΠΗΓΗ www.goodnet.gr