Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η παράταξη, της απερχόμενης διοίκησης του  Άρη Σταθόπουλου (ΦΩΤΟ-sportstonoto.gr) επανεξελέγη πανηγυρικά με ποσοστό πλέον του 70%, καθώς τα Μεσσηνιακά σωματεία ψήφισαν και τους 11 συμβούλους της παράταξής του, ενώ ο αντίπαλος συνδυασμός των Τάκη Βασιλόπουλου, Γιώργου Σωφρονά, Μιχάλη Κουτίβα και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέλεξε κανένα σύμβουλο!

Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι στις αρχαιρεσίες ψήφισαν εκπρόσωποι από 70 σωματεία της Ένωσης (σ.σ. το παρών έδωσαν και τα μεγάλα σωματεία της Καλαμάτας που μετέχουν στη Γ΄Εθνική όπως η Μαύρη Θύελλα με τον πρόεδρό της Γιώργο Ράλλη και ο Μεσσηνιακός με τον εκπρόσωπό του Τάκη Στασινόπουλο) ενώ στις προηγούμενες αρχαιρεσίες είχαν προσέλθει 53.

O διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. και της Ε.Ε. ψηφίσθηκε ομόφωνα, ενώ μετά από πρόταση του εκπροσώπου του σωματείου Ίκαρος Καλαμάτας κ. Ψυχογιάννη η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να δοθούν από το ταμείο της ΕΠΣΜεσσηνίας 2000 ευρώ στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ VS ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με εξαίρεση, το ξεκίνημα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στην αίθουσα του διοικητηρίου που δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση, όταν ο διοικητικός παράγοντας του Πανιωνίου Καλαμάτας και υποφήφιος για το Δ.Σ. Γιώργος Σωφρονάς πήγε να περάσει στην αίθουσα της Νομαρχίας, οι άνδρες της ιδιωτικής αστυνομίας δεν τον αναγνώρισαν και τον εμπόδισαν να περάσει.

Κλήθηκε η αστυνομία, δημιουργήθηκε μια μικροένταση, αλλά τέλος καλό όλα καλά, καθώς στη συνέχεια η όλη διαδικασία κύλησε σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 70χρονου βετεράνου άσου της Μαύρης Θύελλας Ντίνου Δημητρακόπουλου, η νκερώσιμη ακολουθία του οποίου ψάλθηκε στις 4 το απόγευμα στα Λέικα παρουσία εκατοντάδων καλαματιανών αλλά και δεκάδων φίλων του εκλιπόντος απο κάθε γωνιά της Μεσσηνίας.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απο τον πρόεδρο της Εφορευτικής Γιώργο Πετρουλάκη, ο Άρης  Σταθόπουλος ευχαρίστησε τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν για μια καόμη φορά και συνεχάρη τους συνεργάτες του για τη νίκη.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες ξεκινάει  ένα νέο προεκλογικό αγώνα, καθώς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Οιχαλίας.

Από την πλευρά του ο διοικητικός παράγοντας Τάκης Βασιλόπουλος, ο μεγάλος χαμένος των φετινών εκλογών, συνεχάρη το κ. Σταθόπουλο για τη νίκη του, ενώ σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr, φανερά πικραμένος, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι  μετά από αυτή την απόφαση των μεσσηνιακών σωματείων, να μην εκλεγεί στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο,  το οποίο υπηρέτησε για τρεις δεκαετίες και πλέον.

Βοήθησε δεκάδες σωματεί, στη Καλαμάτα, αλλά και στην επαρχία πρόσθεσε ο κ. Βασιλόπουλος, από τον Απόλλωνα Καλαμάτας μέχρι τον Α.Ο. Στενωσιάς, αλλά με το σημερινό αποτέλεσμα, οι εκπρόσωποι των ομάδων του γύρισαν την πλάτη και του έδειξαν ότι θα είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τα θεατρικά δρώμενα της Καλαμάτας και όχι με το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Aναλυτικά οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο που θα είνια 11μελές έχουν ως εξής:  

 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Π. 27 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Α. 46 (Δ.Σ.) ΓΙΑΛΕΛΗΣ Ν. 23 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ Π. 22 ΓΟΥΡΝΑΣ Η. 24 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. 23 ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ. 23 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 45 (Δ.Σ.) ΚΑΤΡΗΣ ΕΜ.21 ΛΙΟΓΑΣ Ν. 45 (Δ.Σ.) ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. 12 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 45 (Δ.Σ.) ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ Δ. 5 ΜΠΑΚΑΣ Ν.18 ΜΠΟΥΓΑΣ Φ. 17 ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.  ΝΤΟΥΛΗΣ Γ. 25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Λ. 46 (Δ.Σ.) ΠΟΛΙΤΗΣ Β. 41 (Δ.Σ.)ΡΟΥΤΣΗΣ Ν. 42 (Δ.Σ.) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  50 (Δ.Σ.) ΣΩΦΡΟΝΑΣ Γ. 29ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Α. 47 (Δ.Σ.) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 43 (Δ.Σ.)  ΨΑΛΛΙΔΑΣ Δ. 45 (Δ.Σ.)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 36 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Η. 42 ΚΟΥΤΙΒΑΣ Μ. 21 ΛΙΓΓΡΗΣ Δ. 29 ΛΥΜΠΕΡΗΣ Π. 16 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.  38 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛ.  43 ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 31 ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 15 ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Γ. 38 ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Β. 39

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΟΝΑΣ Π. 49 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 26 ΜΠΡΙΣΚΟΛΑΣ Π. 43 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν. 51 ΤΥΡΟΣ Κ. 27

ρεπορταζ Χ.Παπαγεωργίου 

πηγη www.sportstonoto.gr