Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενα τεράστιο ζήτημα που προέκυψε μετά τη δημοσιεύση των πινάκων για τη νέα περίοδο. Εκτός από τους 25 που σταμάτησαν ή κόπηκαν στα τεστ στους πίνακες δεν μπήκαν και άλλοι 15, που δεν προτάθηκαν από τις ΕΠΣ.

Και ναι μεν αυτό είναι κάτι που η ΚΕΔ δεν έχει ανάμιξη, αφού η απόφαση ήταν του ΔΣ της ΕΠΟ, αλλά οι επιτροπές διαιτησίας των Ενώσεων δεν μπορούν να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Εκτός κι αν παραδέχονται ότι είναι γλάστρες.

Και η ΚΕΔ από την πλευρά τους θα πρέπει όμως να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες και οι προτάσεις των Ενώσεων να είναι αιτιολογημένες. Διότι δεν είναι δυνατόν χωρίς αιτιολογικό να καρατομούνται άξιοι διαιτητές, μόνο και μόνο επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι.

Ενα άλλο σοβαρό ζήτημα είναι και αυτό των παραβόλων που καταβάλλουν όσοι δίνουν εξετάσεις. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν το παράβολο, δίνουν εξετάσεις, πετυχαίνουν, αλλά για κάποιους λόγους δεν μπαίνουν στους πίνακες. Χάνουν χρόνο και χρήμα χωρίς λόγο τελικά.

Γι' αυτό και εξετάζεται η περίπτωση τα παράβολα να καταβάλλονται αφού κάποιος μπει στους πίνακες, προκειμένου να αρθεί η αδικία.