Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Καμμια τυχη δεν εχει η προσφυγη που εκαναν οι αντιπολιτευόμενες την διοικηση της ΕΠΟ ,ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς στο ειρηνοδικείο Οι λογοι που προβάλλουν δεν εχουν βαση και αλλοιμονο αν ο προεδρος της ομοσπονδίας πρεπει να παρει την αδεια τους για να προσλάβει γραμματέα που να ειναι προσωπο εμπιστοσυνης του.Βέβαια τοσο ο Τζώρτζογλου λογω κουμπαριας με τον πρωην προεδρο της ΕΠΟ Β Γκαγκάτση οσο και ο Β.Χατζηαποστολου δεν αντιλαμβάνονται οτι θα εχουν πλεον προβλήματα  γιατι η προσφυγη στα πολιτικα δικαστήρια προσβάλει το αυτοδιοίκητο και ΠΩΣ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ Η ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 

Προφανώς αυτα αγνοούν η ξεχνουν οτι ο τεως προεδρος της ΕΠΟ ειχε την γυναικα του για γραμματεα ( επαιρνε καθαρα 2.800 πριν απο την μειωση κατα 10% των αποδοχών και επι σντιπροεδρίας Χατζηαποστόλου( προεδρος Σ Πιλάβιος)  ειχε να πατησει 18 μηνες στην ΕΠΟ Για την συγχώνευση της Δ και Γ εθνικης αυτο κατέστη αναγκαιο και λογω της οικονομικης κατάστασης και μάλιστα ηταν κατι που εγινε  επιθυμούσε και η πολιτεία .Οσο για τον Κωστα Παπανικολάου που λενε οτι δεν εχει τα προσόντα ,καλα επι προεδρίας Πιλάβιου τα ειχε και τωρα επι Σαρρη δεν τα εχει ,Ημαρτον πιά 

Οι δυο πρόεδροι παντως βρεθηκαν  μαζί με δικηγόρο, στο  Ειρηνοδικείο της Αθήνας και ζήτησαν να βγει έκπτωτη η τωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα grandsport.gr, κατηγορούν τον πρόεδρό της ότι προσέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα την ανηψιά του, έναντι μηνιαίου μισθού που ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι δύο παράγοντες κατήγγειλαν και μια σειρά άλλων παραβάσεων, ενώ η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς, αντιτίθενται και στην ενοποίηση Γ’-Δ’ Εθνικής, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για απόφαση που έπρεπε πρώτα να «περάσει» από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

«Από 6 Οκτωβρίου που έχει αναλάβει, έχουν πάρει μια σειρά αποφάσεων όπου είναι πέρα για πέρα παράνομες. Λέμε ότι είναι η διοίκηση είναι έκπτωτη και ζητάμε από το ειρηνοδικείο να ορίσει Διοικούσα Επιτροπή μέχρι να γίνουν εκλογές. Καταρχήν ο κ. Σαρρής προσέλαβε την ανιψιά του στην ΕΠΟ με μισθό πρόκληση για την κατάσταση που επικρατεί», ανέφερε σε δηλώσεις του στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Βέβαια, μένει να φανεί εάν αυτή η κίνηση των προέδρων της ΕΠΣ Ηρακλείου και της ΕΠΣ Κιλκίς είναι ουσιαστική ή αν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού. Και βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια, για θέματα που σχετίζονται με το ελληνικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο, έχει συνέπειες, καθώς είναι ενέργεια που αντιτίθεται στο αυτοδιοίκητο.

Σημειώνουμε οτι οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου μαζι μ εκεινη της ΕΠΣ Κοζάνης απέμειναν κοντα στον τεως Οι αλλες τον εγκατέλειψαν αφου εχουν ενταχθει στο μπλόκ της πλειοψηφίας Μάλιστα την Δευτέρα προκειται να καταθέσει ο προεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μ.Παλάσκας ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γ,Σαρρη στον ποδοσφαιρικο εισαγγελέα.