Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με καλες επι το πλειστον διαιτησιες εκ μερους των διαιτητων της φουτμπώλ λιγκ ολοκληρώθηκε η Α φάση του κυπελλου με τις συναντησεις που εγιναν  το Σαββατοκύριακο.

Αναμφίβολα η εκπληξη εγινε από την Ερμιονίδα που απέκλεισε μεσα στο Αιγιο την τοπικη ομαδα που ειχε νικησει στη πρωτη συναντηση,.Ο  φέρελπις Κωστας Καρυοφίλης (φωτο) από τον Πειραια  με στιβαρότητα και αντικειμενικότητα ανταπεξήλθε στη αποστολη του και ο παρατηρητης  Σταύρος Φλώτσιος τον δικαίωσε βλέποντας και το βίντεο στο πεσιμο του Ατματζιδη οπου οι του Παναιγιαλειου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ (πηρε μπαλα ο αντιπαλος) Σωστα επισης ακυρωσε ένα τέρμα του Σπίνουλα με υποδειξη του Κοτζαμανίδη που μαζι με τον εμπειρο Γιώργο Σγσντσό απετέλεσαν την  τριάδα .Τέταρτος ηταν ο Γιάννης Μπλούνας.

Στα παιγνιδια του Σαββάτου ο Γιώργος Φουκάκης στη Ριζούπολη περασε απαρατήρητος και κρατησε τον ελεγχο στη συναντηση του Απολλωνα με την Καλλιθεα Σωστα απέβαλε στις καθυστερησεις τον Λαγό που κλωτσησε την μπάλα .Με ορθες υποδείξεις οι βοηθοι του Νικολακάκης Μπετσόγλου ενώ τεταρτος ηταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Πολύ καλα πηγε και ο Βασιλης Παναγιωτόπουλος  στο ματς του Φωστηρα Ο Γιώργος Παπαμίχος εμεινε ικανοποιημενος από την αποδοση και την συνεργασια που ειχε με τους συντοπίτες βοηθούς του Χουλιάρα και Καλαμπόκη Τεταρτος ηταν ο Στελιος Φώτης

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ο Αθηναιος Νικος Παπαγεωργίου πηγε μια χαρα και ο εμπειρος παρατηρητής Σωτηρης Τυλιγάδας τον δικαιωσε τοσο για το πέναλτυ που εδωσε υπερ των Ψαχνών σε ανατροπή του Νάκα αλλα και για τη φαση τυο 52 οπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν σε ανατροπή του Ράντοβιτς και αφησε να εξελιχθει το ματς .Καλα πηγαν και οι βοηθοι του Σαμοίλης και Ντάλλας ενώ τεταρτος ηταν ο Κυριάκος Ντοκάκης.

ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ο Νικος Ρατσιάτος από την Αργολίδα ειχε ευκολο εργο και δεν αντιμετώπησε προβλήματα Ο Γιάννης Πέππας εμεινε ικανοποιημένος από την Αργολική τριάδα ,βοηθοι ηταν ο Νενεκούμης Καραγιώργος ενώ τεταρτος ηταν ο Σπυρος Σταθόπουλος.

ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ο Γιώργος Τζοβάρας διηθυνε τον συναρπαστικο αγωνα Αλιμου-Χανίων 2-3 και η συνολικη του αποδοση κρίθηκε θετικη από τον παρατηρητη Διονύση Γιαννόπουλο. Βοηθούς ειχε τους συντοπίτες του Δόσκορη και Δουδούμη και τεταρτο τον Γιώργο Μιχαηλίδη.

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ εγινε ωραιο παιγνιδι που η προκριση κριθηκε στις καθυστερήσεις Ο Βαγγέλης Γρατσάνης χαρις στην εμπειρία του διαχειρήστηκε   σωστα τις παραβάσεις και οι του Πιερικου διαμαρτυρήθηκαν γιατι εδειξε απευθείας κοκκινη στο 92 στον Ντόση Ο Σηπάκης τον δικαιωσε .Βοηθοι του οι Κουρέντας Τρικάλων Βαφειάδης Καρδίτσας απ οπου ηταν και ο τέταρτος Ακης Τίκας.

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ο Μανος Σκουλάς επιβεβαιωσε τις ικανότητες του διευθυνοντας τη συναντηση του Γάζωρου με την Αναγέννηση Καρδίτσας Ο Τασος Ντοσιδης τον βρηκε σε καλη καασταση όπως και τους βοηθούς του Πετρόπουλο Θεσσαλιας Κατσικογιαννη Μακεδονίας Τεταρτος ηταν ο Αγγελος Αγγελάκης .

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ο Κώστας Μπαλατσούκας ανταπεξήλθε στις δυσκολίες τηε αναμέτρησης του Αγροτικου με τον Αιγινιακό Εγινε ένα πλουσιο σε φάσεις παιγνιδι ,με πέναλτυ που εδωσε ο Ηπειρώτης ρέφερυ σε χερι του Γιαζιτζόγλου Ο παρατηρητης Στρατούδης εμεινε ευχαριστημενος .Βοηθοι του ηταν Καραλής και Γεωργάκης και τεταρτος ο Ρούσος Μπεκετζής.