Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με μεγάλη επιτυχία και σε μία γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η Εκπαιδευτική συνάντηση της ΕΠΣ Βοιωτίας με ομιλητή τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Διαιτησίας  και Διεθνή Παρατηρητή/εκπαιδευτή Θανάση Μπριάκο.

 Ο κ. Μπριάκος ανέλυσε πολλές περιπτώσεις αγώνα και αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της βαθιάς γνώσης του Κανονισμού. Η συμμετοχή των διαιτητών στο μάθημα ήταν μεγάλη και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε για τον τρόπο που παρουσίασε τα παραπάνω θέματα. Το παρόν έδωσαν και οι αξιολογημένοι διαιτητές Μιχαηλίδης,  φουτμπώλλιγκ  Ψυχούλας  Γ εθνικής καθώς και ο πρώην βοηθός  SL Γιώργος Λιανός.

 Τοποθετήσεις έκαναν πριν την έναρξη της συνάντησης ο επικεφαλής της ΕΔ της ΕΠΣ Βοιωτίας Σταύρος Φλώτσιος και ο πρών Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Δημήτρης Καλύβας.

 Στο τέλος του μαθήματος ο Πρόεδρος Βαγγέλης Τοπολιάτης επισήμανε το σπουδαίο έργο στον εκπαιδευτικό τομέα και τόνισε ότι με μεγάλες προσπάθειες και πολύ δουλειά η ΕΠΣ Βοιωτίας διαθέτει αυτό το εντυπωσιακό αθλητικό κέντρο, ενώ ευχαρίστησε όλους για την άψογη συνεργασία.