Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20.30 θα συνεχιστούν τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

 Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας, Γεώργιος Αμυγδαλής θα παρουσιάσει το θέμα : «Φάουλ τακτικής». Η παρουσία όλων των διαιτητών, βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί το απουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στη ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

Σχετικα με τον Τσιλογιαννη από την Βεροια που εχει οριστει μεντορας στον Π.Κουκούλα διευκρινήστηκε πως δεν υφίσταται θεμα παροτι στην αρχη ο ιδιος δεν ηθελε να παει ,τελικα παραμενει και από την απομενη αγωνιστικη θα πηγαινει παρατηρητής στον Μακεδονα διαιτητή ,οπου για δυο αγωνιστικές ειχε κριτη του τον Σερραιο Τερματζίδη.