Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα καλοκαιρινά σεμινάρια διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών και εκπαιδευτών διατησίας κράτησαν πάνω από ένα μήνα ξεκινώντας από τη SuperLeagueμέχρι την 4η κατηγορία.

Το συμπέρασμα  είναι ότι όλοι μιλάνε για αδιάβλητες εξετάσεις και με τα κολακευτικότερα λόγια για την οργάνωση και την θεματολογία των σεμιναρίων.

Η ανάλυση από τους εκπαιδευτές ήταν απλή και κατανοητή και μάλιστα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν βιώσει πολλές καταστάσεις μιλάνε για άλλο επίπεδο και μεγάλη πρόοδο στην εκπαίδευση.

 Για την Κροατία και όχι για το Ισραήλ πέταξαν το πρωι ο Ηλιας Σπάθας οι βοηθοι του Λάζαρος Δημητριάδης Πολυχρόνης Κωσταράς και ο Τάσος Σιδηρόπουλος ως τέταρτος .Η αλλαγη εδρας του πρωτου αγωνα για το γιουρόπα λιγκ μεταξυ της Χάποελ Μπερσεβά και της Σπλίτ κατέστη υποχρεωτικη λογω των γεγονότων στην λωριδα της Γάζας .

Η ΟΥΕΦΑ εκρινε πως επρεπε να γινει αμοιβαια αλλαγη της εδρας με την ελπίδα ότι στη ρεβάνς 24 Ιουλίου θα εχει επέλθει κατάπαυση των εχθροπραξιων και βομβαρδισμων.Η Ελληνικη τετράδα ενημερώθηκε εγκαιρα και βρισκεται ηδη στην Κροατια για τον αγωνα της Πέμπτης .