Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ασφαλώς και θα συζητηθούν τα όσα υποστήριξαν στην επίσημη παρουσίαση της παράταξης του Στέλιου Μπρατσόλη"Ποδοσφαιρική Συμαχία", τόσο ο Γεν. Γραμματέας της ένωσης ο Κ. Βράκας, όσοι και ο το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ κ.Νίκος Ανασόπουλος.

Ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ.Π. κ. Βράκας χαιρέτισε τους παρευρισκομένους και ανέφερε ότι η «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» προχωράει με Ήθος και Αξιοπρέπεια. Συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι ως άνθρωποι αλλά και ως συνδυασμός «δεν πουλιόμαστε και δεν αγοραζόμαστε» ενώ σε σημείο της ομιλίας του ανέφερε την έκφραση «Μην προδώσεις ποτέ» ….

Ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε ο κ. Νίκος Ανασόπουλος ο οποίος είπε ότι αυτό που γίνεται στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι ένα βαθύτατα Κοινωνικό ζήτημα.

Ο κ. Ανασόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δυνατό κάποιοι να επιβάλλονται, μίλησε για το Κοινωνικό έργο της Ένωσης το οποίο ίσως είναι ουτοπία για κάποιους, καθώς και για ελαστικές συνειδήσεις. Τελειώνοντας αναφέρθηκε και στους μεγάλους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στην Ένωση και στον Ολυμπιακό.