Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θέλοντας να εχετε μια πληρη εικονα γυρω από τις διαιτησιες του κυπελλου καναμε ρεπορτάζ και παρουσιαζουμε σε δυο ενότητες το πώς πηγαν διαιτητες και βοηθοι ,πρωτα οσοι είναι στη σούπερ λίγκα και μετα εκεινοι που σφυριξαν από τον πίνακα της φουτμπώλ λίγκ.

ΠΡΩΤΑ η σουπερ λιγκα οπου στα  ματς της Τρίτης ,ειχαμε δυο παρουσιες Τον Γιώργο Κυζα που σφυριξε τη συναντηση Ηρακλή-Λεβαδειακού και τα πηγε καλα με παρατηρητή την Σοφια Γρυλλάκη Βοηθοι του ηταν ο Κουλα Χασαν και ο Χατζηνάκος με τετσρτο τον Κωστα Μπαλατούκα.

Στη Πατρα ο Θανάσης Γιάχος διήθυνε τον αγώνα της  Παναχαικής με τον Ολυμπιακό και ο Χριστόφορος Ζωγράφος χαρακτήρισε αριστη την διαιτησια επισημαινοντας ότι σωστα ενηργησε στις φασεις που ζητησαν οι δυο ομαδες από ένα πεναλτυ και ότι ορθα απέβαλε τον Αλμπί.Ορθές υποδείξεις ειχαν οι  οι διεθνεις βοηθοι του Μιχάλης Καρσιώτης και Δημητρης Γκάγκας  ενώ τέταρτος ηταν ο Γιώργος Τζοβάρας.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  στη Κομοτινή ο Δημήτρης Θάνος εκανε ωραια και αντικειμενικη διαιτησια και αρεσε στον διεθνη παρατηρητή Γιώργο Μπίκα Καλα πηγαν και οι βοηθοι του Καραβασίλης ( ειχε μονο  μια λαθος υποδειξη σε οριακή φάση με τον Πλατέλλα ενώ δευτερος ηταν ο Παπαδημητρίου από την ΛάρΙσα με τεταρτο τον Θανάση Τζήλο .

ΣΤΟ Αιγίνιο ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ηταν ακριβοδίκαιος και τηρησε τον κανονισμο δινοντας ένα καθαρο πεναλτυ υπερ του Αστέρα Τρίπολης Σαι στο φινάλε ο θανάσης Βέλλιος  μονο καλα λογια ειχε να πει για την πετυχημενη εμφανιση του ,εχοντας βοηθούς τους Κελάζογλου Χαλκιδικής Νταλούκα Χαλκδικής και τεταρτο τον Βαγγέλη Γρατσάνη.

ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ο Γιώργος Δασκαλόπουλος  σφυριξε ένα γεματο με φασεις παιγνιδι και δυνατα μαρκαρισματα με συνέπεια να δειξει επτα κιτρινες καρτες για να κρατησει τον ελεγχο .Ο Μαζαράκης τον βρηκε καλό όπως και τους βοηθούς του Σταθόπουλο Κολοσιώνη Τεταρτος ηταν ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος .

ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ο Γιώργος Κομίνης ηταν ανετος και ο Σπυρος Παπαδάκοςτον βρηκε σε πολύ καλη κατάσταση εχοντας βοηθούς τον συντοπίτη του Καλφόγλου και τον εμπειρο Χρηστο Σωτηρόπουλο Τεταρτος ηταν ο Γιάννης Δελφάκης

ΤΕΛΟΣ στο Βολο ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν επηρειάστηκε από τις ανακοινώσεις για τις οποίες Ολυμπιακος  Βολου παραπέφθηκε στην πειθαρχική .Ο διεθνης ρέφερυ ηταν σωστος και αρεσε στον Γιώργο Σταθόπουλο ενώ καλα πηγαν οι βοηθοι Αλεξέας και Φραγκαιδάκης Τεταρτος ηταν ο Χαρης Καλογερόπουλος.