Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την τελευταία και μεγαλύτερη συγκέντρωση παραγόντων ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Λάρισας, θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή το βράδυ στις 9, η «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων» του κ. Ζήση Γρηγορίου, εν όψει των εκλογών της Κυριακής, που θα πραγματοποιήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση αφορά τους εκπροσώπους των σωματείων της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής της, που αριθμούν περίπου τα 40 και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αβέρωφ της πόλης μας και στο κοσμικό κέντρο «ΡΟΔΑΝΘΟΝ» του κ. Τερζανίδη.

Και στην τελευταία προεκλογική τους συνάντηση, ο κ. Γρηγορίου και οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ένωσης συνεργάτες τους, θα κάνουν μια περιληπτική αναφορά στο μεγάλο έργο που επιτέλεσε υπέρ του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου η απερχόμενη διοίκηση και θα αναφερθούν στους κύριους και ουσιώδεις στόχους του προγράμματός τους για την νέα τετραετία. Όπως και στις προηγούμενες προεκλογικές συγκεντρώσεις, έτσι και αύριο, θα επακολουθήσει παράθεση δείπνου προς όλους τους παρευρισκόμενους

Σημειωνεται οτι στην ψηφοφορια που θα γινει το μεσημέρι της Κυριακης δικαιωμα ψήφου εχουν 125 σωματεια.

πηγη www.arenalarissa.gr