Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ) ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Π

Απο τα τρια μέλη που αποτελουν την αντιπολίτευση στην ΕΠΣ Πειραια πήραμε την παρακατω επιστολή που εχει πολυ ..ζουμί γιατι αναφέρετε στους απολογισμους  διοικητικο και οικονομικο της απερχόμενης διοίκησης της ενωσης 

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τα Πειραϊκά Σωματεία τα ακόλουθα σχετικά με τους απολογισμούς της Διοίκησης που θα παρουσιαστούν για έγκριση στην Γ.Σ :

  1.  Κατά το Δ.Σ 09/05/2013 καταψηφίσαμε τον οικονομικό απολογισμό του 2012. Η χρονιά έκλεισε και πάλι με ζημιά, η <<μαύρη τρύπα>> της Ε.Π.Σ.Π μεγάλωσε. Η Διοικητική πλειοψηφία οδήγησε την ένωση σε χρεοκοπία όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία.
  2. Χθες (30/05/2013) κατά το Δ.Σ καταψηφίσαμε τον Διοικητικό απολογισμό της Διοίκησης που κλείνει την θητεία της αφήνοντας ανοιχτά πολλά μέτωπα (το οικονομικό, το γηπεδικό, τις υποδομές, την βία, τις σχέσεις μας με την ΕΠΟ και άλλους φορείς σε κρίση κ.λπ) και καταρρακωμένο το κύρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, από τα λάθη στο χειρισμό πολλών και σοβαρών ζητημάτων.

 Η απόφασή μας αυτή είναι σε αρμονία και ταυτίζεται με την θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σωματείων τα οποία καταδικάζουν την παρούσα  Διοικητική πλειοψηφία και ελπίζουν σε καλύτερο αύριο για την Ένωση και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

 Τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π

 

Ν, Σιδηρόπουλος (φωτο)                                       Πειραιάς 31/05/2013

Μ. Μουσελής                                                                                      

Χ. Μπουλές