Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο βορειο ομιλο της Β εθνικης το ξεκινημα εγινε τη περασμενη Παρασκευή στη Ζάκυνθο μ ένα αυστηρο πέναλτυ που εδωσε Αρτινός Παπαγεωργίου στο 3  ενώ το ένα ποδι του παικτη Αλμπάνη  όπως εδειξε η τηλεόραση ηταν εκτος περιοχής Κι ενώ ευθυνη εχει και ο πρωτος βοηθος Χουλιάρας που ειχε καλυτερη οπτικη θέα.Παράλληλα στο παιγνιδι αυτό ειχαμε και την ακυρωση ενός τερματος της Καλαμαριάς στο 2-0 με υπόδειξη του δευτερου βοηθου Πυλαρινού ,ριπλέη για το οποιο ποτε δεν προβλήθηκε και αρα η ΚΕΔ ασχολειται να δει τι συνέβη για την οποια ηθελε και ο παρατηρητηςΣ.Βελιώδης να εχει μια πλήρη εικονα και από την τηλεόραση μια και το ματς μεταδόθηκε ζωντανά.

-Ακολούθησε το Σάββατο παιγνιδι του Γάζωρου με διαιτητή τον Ισαάκ Τσακαλίδη από την Χαλκιδική τον οποίο ο Λουκάς Διαμαντόπουλος από την Θεσσαλονίκη βρηκε σε καλη κατάσταση όπως και τους βοηθους Κελάζογλου και Γούτα ενώ  τετσρτος ηταν ο Αποστολος Σημαιάκης επισης από την Χαλκιδικη.

ΣΤΟ ΜΑΤΣ της Καβάλας με την Κασιώπη ο Ανδρέας Καραλιόλιος(ΦΩΤΟ)  από τα Γρεβενά εκανε μια ακομη πειστικη εμφανιση και αρεσε στον παρατηρητή Χρυσάφη Γκιρίνη από τΙς Σέρρες.Βοηθοι του ηταν οι Κοζανιτες Τσιαμπάζης Ξενακίδης και τεταρτος ο Διονυσης Ζούγγρας .

Πολύ καλα πηγε και ο Βαγγέλης Γρατσανης στην αναμετρηση του Ηρακλή με τον Αιγινιακό που ηταν μινι ντέρμπυ Ο Τρικαλινός ηταν σωστος στα σφυρίγματα εχοντας βοηθους τον  συντοπίτη του Κουρέντα  και τον Λαρισινό Νατσιούλα και τέταρτον τον Αγη Μπουρμασόπουλο.

ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ο Δημητρης Μαλούτας δεν συναντησε δυσκολίες και ητσν κυριάρχος στον πειθαρχικο τομέα.Ο Μπάμπης Κωστούδης εμεινε ευχαστημένος από την αποδοση του καθως και των βοηθων του Παρασίου και Σιπκα ενώ τέταρτος ηταν ο Δημητρης Καραντώνης.

ΤΕΛΟΣ στη Δραμα ο Γιώργος Μάστακας σταθηκε στο υψος των περιστάσεων και αφησε καλες εντυπώσεις στον παρατηρητή Γιώργο Φωτιάδη από τις Σέρρες εχοντας βοηθούς τους Πατρα και Νικολαίδη και τεταρτο τον Χρηστο Τσαλουχίδη από το Κιλκίς.