Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στα πλαίσια της υλοποίησης των Μαθημάτων της Σχολής Διαιτησίας αλλά και του  2ου Κύκλου των Επιμορφωτικών  Συγκεντρώσεων την Παρασκευή 24/10/2014 ήταν ομιλητής ης ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Θανάσης Μπριάκος.

Αρχικά παρακολούθησε το μάθημα της Σχολής Διαιτησίας που έκανε ο επκαιδευτής ΕΠΟ  Γιώργος Τσενεκίδης και στη συνέχεια έδειξε στους νέους διαιτητές κάποιες περιπτώσεις αγώνα  σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο της 1ης Περιφέρειας και επικεφαλή της ΕΔ/ΕΠΣ Δράμας Θόδωρο Γκαιτατζή κάποιες περιπτώσεις αγώνα.  

 Στη συνέχεια  πραγματοποίησε την Προγραμματισμένη Εκπαίδευση. Στην επιμορφωτική συνάντηση συμμετείχαν όλοι οι αξιολογημένοι και μη διαιτητές – βοηθοί και παρατηρητές της ΕΣ Δράμας και φυσικά η ΕΔ της ΕΠΣ Δράμας με τον Πρόεδρό της Π. Θεοδωρίδη και τους Θ. Γκαιτατζή και Π. Τρύφων.Απο τους αξιολογημενους ηταν ο Γ.Κύζας από τη σουπερ λιγκα ο Κ.Κοτσάνης και οι βοηθοι Βάντσης Χατζηνάκος Δηλγεράκης καθως και ο Μακης Ευθυμιάδης παρατηρητής και εκπαιδευτής στη ιδια κατηγορια.

 Παρον ηταν και ο  Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου  ο οποιος πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα στην έναρξη ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε μαζί και με άλλα μέλη της ΕΠΣ την επιμορφωτική συνάντηση.