Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Aρχη στο πρωτάθλημα της φουτμπώλ λιγκ με καλους οιωνούς Και μονο η ανακοινωση του Αχαρναικου που εχασε σαν γηπεδούχος  από τον Παναιγιάλειο και συγχαίρει το διαιτητικο τριο τα λεει όλα αφου λιγες ομάδες όταν είναι χαμένες  προβαινουν σε μια τετοια δημοσια τοποθέτιση .

-Το ξεκινημα εγινε στα Μέγαρα  οπου ο Στέλιος Φώτης από την Χαλκίδα με το τράκ του πρωτάρη εκανε λάθη ιδιαίτερα στο πειθαρχικο τομέα κατι που του επεσημανε και ο παρατηρητής Κ.Βασσάλος.

-Στα Ανω Λιόσια σφυριξε το παιγνιδι του Αχαρναικου ο υποψηφιος ανοδου Γιώργος Φουκάκης και τα πηγε αριστα κατι που πιστοποιησε και ο Πειραιωτης παρατηρητής Σπύρος Βούλγαρης ενώ περα των αλλων σωστα σφυρίγματα διεπίστωσε ότι υπήρχε σωστη συνεργασια με τους δυο βοηθους Νικο Χαρίτο και Παναγιώτη Αργυρό .

ΝΑ και η σχετικη  ανακοινωση» "Μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κ. Γιώργος Μωυσιάδης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστεί θερμά τους Διαιτητές κκ. Γεώργιο Φουκάκη (Ηρακλείου), Νικόλαο Χαρίτο (Αθηνών), Παναγιώτη Αργυρό (Αθηνών) και Άγγελο Ζαραβίνο (Αθηνών) για την συμμετοχή τους στην αναμέτρηση σήμερα Κυριακή 29/09/13 στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών".

-ΣΤΗ Δράμα ο Θανάσης Σεζος από το Κιλκίς με τον αερα που εχει αποκτήσει από τα δυσκολα παιγνιδια που εχει σφυρίξει αλλα και τα φιλικα του καλοκαιριου με ΠΑΟΚ και Αρη εβγαλε την αναμέτρηση της Δοξας με την Νικη Βολου με ανεση  και αρεσε ιδιαιτερα ο τροπος που διαχειρηστηκε τον αγώνα στον Θρακιωτη παρατηρητη Βασίλη Γαβριηλίδη.Για να φτάσει σε μια πετυχημενη διαιτησια ειχε ασφαλώς την στηριξη και των δυο συντοπιτών του βοηθων Ναλπάντη και Πεντζερετζη οι οποιοι ειχαν σωστες υποδείξεις Τέταρτος ηταν ο Ανανίας Φωτιάδης.

-ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ο εμπειρος Μπαμπης Σελεμίδης από την Πέλλα εκανε πράξη αυτό που αναφερει ο κανονισμος.Εβγαλε την κοκκινη στον Φαμπίνιο στο 60 που κτυπησε στο στηθος με τις ταπες αντιπαλο του κατι που ολοι παραδέχτηκαν αφου ηταν αντιαθλητικο το κτυπημα.Η αμεση αντιδραση του αλλα και ο τροπος που διήθυνε το παιγνιδι χωρις να χασει τον ελεγχο στον πειθαρχικο τομεα  ,ικανοποιησε απολυτα τον παρατηρητη Γιάννη Τζήκα .Καλα πηγαν και οι βοηθοι Στ Σίπκας και Παρασιου ενώ τεταρτος ηταν ο Ισαακ Τσακαλίδης.

-ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ο Αρης Βάτσιος ειχε παρατηρητή τον μέντορα του Γιαννη Σπυρόπουλο που εδειχνε ευχαριστημενος για το γεγονός ότι τρείς αποφασεις για φάσεις που εξελίχτηκαν μεσα στην περιοχη ηταν σωστές Οι δυο αφορουσαν τα ισάριθμα πέναλτυς που εδωσε για τα οποια δεν υπάρχει κατά τον κριτή του καμμια αμφισβήτιση και η τριτη για μια περιπτωση που ζητηθηκε η εσχάτη των ποινων και εδωσε συνεχεια αφου δεν υπήρξε κατι το μεπτο.Βοηθοι του ηταν Κασσαβέτης και Δημόπουλος με τέταρτο τον Σταθόπουλο ολοι από την ΕΠΣΔΑ.

-ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ο Γιαννης Μπλούνας εκανε θετικο ξεκίνημα και ηταν αποφασιστικος αφου στο 5 εδωσε πεναλτυ υπερ των φιλοξενούμενων σε ανατροπη του Δημητριάδη ενώ στο 74 εβγαλε με δευτερη κιτρινη τον σκορερ της Μαγούλας Εβερετ Ο Νικος Κούλιας που ηταν παρατηρητής δεν ειχε κατι ιδιαίτερο να επισημάνει σε διαιτητή και βοηθους Δουδούμη και Δόσκορη Τεταρτος ηταν ο υποψήφιος ανοδου Παναγιώτης Κέκελος.

ΤΕΛΟΣ στο Αλκαζάρ ο Γιώργος Μάστακας ξεκινησε με το ..δεξι την νεα σαιζον και εκανε καλη εμφανιση εχοντας την συνδρομη των βοηθων του Ηλία Παπαδόπουλου και Περικλειδη ενώ τεταρτος ηταν ο Ακης Τίκας Ο παρατηρητής Φωτης Σιδηρόπουλος τον βρηκε σε καλη κατάσταση και σωστα εδωσε  το πέναλτυ υπερ των γηπεδουχων .

ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΖΗΛΟ

Και δυο λογια για τον Θανάση Τζήλο που σφύριξε στο ΟΑΚΑ μπροστα σε 20.000 θεατές την ΑΕΚ .Ο Λαρισινός ρέφερυ στάθηκε με αξιώσεις και ο Λαμιώτης παρατηρητής Σπυρος Πουγκακιώτης εμεινε ικανοποιημένος από την αποδοση του όπως επισης και από τους βοηθους Νατσιούλα και Καραμπούλα ιδιαιτερα από τον δευτερο που εκανε πιστη εφαρμογη του νεου κανονισμου για το οφσαιντ ,στη φάση του 2-0 για την ΑΕΚ μια και τον Πλαττέλα τροφοδότητσε αντιπαλος του και χωρις ο ενωσιτης επιθετικος να τον μαρκάρει .

Καλη αποδοση ειχαμε επισης από τον Γιαννη Νεοφυτιάδη στην συναντηση της Ελευσίνας και από τον Χαρη Τσουκαλά στο ματς του Ιωνικού ενώ σταθηκαν στο υψος των περιστάσεων ο Κουντουριώτης στη αναμέτρηση της Τριγλίας ο Γιαννης Παπάζογλου στον αγώνα του Ηλυσιακου με τα Ζωνιανά όπως επισης ο Ψιχουλας στο Αιγάλεω και ο Αλεξαδρος Δραγάτης που εδωσε  στον αγωνα της Προοδευτικης δυο πεναλτυ ένα σε κάθε ομαδα και εβγαλε από το 15 τον Λαζούρα των γηπεδούχων .