Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με τον καλυτερο τροπο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστικη στην Β εθνική στη Ριζούπολη με το ντέρμπυ του Απόλλωνα με τον Εργοτέλη Ο Γιώργος Χατζής σ ενα κρισιμο παιγνιδι στάθηκε στο υψος των περιστάσεων και τα οποια λάθη του δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα .Με σωστες υποδείξεις και οι βοηθοι του Τσιαλογιάννης και Πολυχρονιάδης ενω τέταρτος ηταν ο Αρης Βάτσιος.Ο παρατηρητής Παναγιώτης Καψάλης εμεινε ικανοποιημενος απο την αποδοση ολων.

-Στο Πανθεσαλλικό ο Αγγελος Ευαγγέλου ειχε μια ακομη καλη διαιτησια αυτη τη φορα στο τοπικο ντέρμπυ Ολυμπιακου Βολου-Λάρισας και ο Θεσπρωτός παρατηρητης Νικος Αθανασίου στάθηκε στη σωστη συνεργασία που ειχε με τους βοηθους του Νακόπουλο και Μειντανά και τον τέταρτο Βαγγέλη Γρατσάνη για να φερουν σε πέρας μια δυσκολη αποστολη .

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης εβγαλε ενα δυσκολο παιγνιδι αυτο της Δόξας με τον Ηρακλή Ψαχνων και ο παρατηρητής Τικόζογλου εμεινε ευχαριστημένος απο τον τροπο που διαχειρήστηκε το ντέρμπυ εχοντας βοηθους τους Καραγκιοζόπουλο.Καραλή και τέταρτο τον Δημήτρη Καραντώνη .

ΑΨΟΓΟΣ ηταν στην Μυτιλήνη ο Πειραιώτης διαιτητής Κωστας Καρυοφίλης στη συναντηση της Καλλονής με τον Θρασυβουλο Μπορει το εργο του να θεωρήθηικε ευκολο αλλα εδειξε τις αρετές του και αρεσε στον Αθηναιο παρατηρήτή Χρήστο Γενναίο .Βοηθοι του ηταν ο Ζησιμόπουλος με τον Τζαφόλια και τέταρτος ο Νικος Ρατσιάτος.

-ΑΝΕΤΟΣ και ο Τασος Παπαπέτρου στο Καυτατζόγλειο .Οι του Ηρακλή ηθελαν επιτακτικα να πάρουν πεναλτυ και επεσαν μεσα στη περιοχη χωρις ο αθηναιος ρέφερυ να παρασυρθεί και να τον δικαιώσει και ο Σερραίος παρατηρητής του Χρυσάφης Γκιρίνης. Πολυ καλα πηγαν επισης οι δυο βοηθοι του Πετρος Χριστοδούλου και Ιορδάνης Απτόσογλου και απετέλεσαν μια αψογη τριάδα.Τέταρτος ηταν ο Δημήτρης Μαλούτας απο την Ημαθία.

ΜΕΤΑ απο πολυμηνη απουσια επέστρεψε στη δράση ο Ακης Τίκας και η αποδοση του στη συναντηση της Επανωμης κυμάνθηκε σε υψηλά επιπεδα κατι που επεσημανε ο Θρακιωτης παρατηρητής Β.Γαβριηλίδης.Βοηθοι οι Λαφαντζής .Βαφειάδης και τεταρτος ο Μανώλης Σκουλάς.

ΣΤΟ ΜΑΤΣ της Καβάλας ο Μπάμπης Σελεμίδης επανήλθε δριμύτερος και εκανε καλη εμφάνιση εχοντας βοηθους τους Μιχάλογλου Σικπα επισης απο την Πέλλα και τεταρτο τον Αποστολο Σημαιάκη Παρατηρητής ηταν ο Γιαννης Στρατούδης .

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ο Γιαννης Σωσώνης δεν αντιμετώπησε δυσκολίες και σταθηκε αρκετα καλα ,κατι που πιστοποιησε και ο παρατηρητής Γιώργος Φασούλας Βοηθοι του Δουδούμης Λιανός και τέταρτος ο Βασιλης Αποστολόπουλος απο την Ηλεία.

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ο Βαγγελης Κορδολαίμης ειχε καλη παρουσια και ανταπεξήλθε στο ρολο του Παρατηρητής ηταν ο Ματαθαίος Κοφίτσας με βοηθους τους Καραβασίλη Λαζρη και τεταρτο τον Φωτη Τερετίδη απο την Καβάλα

ΤΕΛΟΣ Ο Γιαννης Μπινιχάκης επέστρεψε και εκανε το μπάμ στις Σέρρες Η εμφανιση του ηταν θετική και αυτο κρινεται με παρατηρήτη τον Βασίλη Κυριακουδη  Βοηθοι ο Βλάσης απο το Λασήθι και ο Ηλίας Παπαδόπουλος απο τη Μακεδονία οπως επισης ηταν και ο τεταρτος Γιώργος Μάστακας.