Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Παρουσία του Υπευθύνου Εκπαίδευσης της ΕΠΟ  κ. Θανάση  Μπριάκου πραγματοποιηθηκε χθες το απόγευμα στο Ξενοδοχειο ‘’ΚΙΕΡΙΟΝ’’ η ενδιαφέρουσα Ημερίδα Διαιτησίας που διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Καρδίτσας με την συμμετοχη εν ενεργεια και μη νεων και παλαιων διαιτητών παρατηρητών και εκπαιδευτών.

 Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλης Παλάσκας και τα μέλη της διοικησης της Ενωσης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πάλαι ποτέ διαιτητή. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας  στον χαιρετισμο που απηυθυνε τόνισε μεταξύ αλλων : ‘’Είμαστε χαρούμενοι που για 3η συνεχόμενη χρονιά φιλοξενούμε τον κ. Μπριάκο σε Ημερίδα Διαιτησίας. Οι σχέσεις μεταξύ μας αλλά και της Ενωσης μαζί του είναι άριστες και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε θα ειναι από τους πρώτους προσκεκλημένους. Να τον ευχαριστήσω για την παρουσία του εδώ και για τους κανονισμούς που θα μάς αναλύσει.  Για 5η χρονια παραγματοποιείται Σχολή  Διαιτησίας στην Καρδίτσα και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό, βάζοντας πλέον ψηλά τον πήχη της Διαιτησίας στην Καρδίτσα’’.

Ο κ. Σκούρας από την πλευρά της ΕΔ/ΕΠΕΚ καλωσόρισε από την πλευρά του τον κ. Μπριάκο ενω ανακοινωσε την Ονομασία των 20 νέων Διαιτητών που τέθηκαν  στην διάθεση μετά την επιτυχία τους στην Σχολή Διατησίας της Ενωσης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΚ κ. Τσίρας κηρυξε την έναρξη της Ημερίδας καλώντας τον κ. Μπριάκο στο βήμα.ο οποιος παρουσίασε ενώπιον όλων των διαιτητων - παρατηρητών και εκπαιδευτων της ΕΠΣ Καρδίτσας το θέμα "Ανάλυση κανονισμού ποδοσφαίρου- Τροποποιήσεις στο οφσάιντ" και εξήγησε τις νέες εφαρμογες στον τομέα αυτό.

Το παρών στην εκδηλωση παραβρέθηκαν και αρκετοί Προπονητές του Συνδέσμου Καρδίτσας.