Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η αποφαση που πάρθηκε από την  ηγεσια της ΕΠΟ όπως οι ορισμοι γινονται σε συνεργασια ολων των μελών της ΚΕΔ ,ειχε ένα σκοπο.Να παψει ο Δούρος να στοχοποειται και παράλληλα να εχουν ολοι αποψη για το ποιοι θα κρινονται κατάλληλοι  σε κάθε αγωνιστικη να σφυριξουν τα παιγνιδια όχι μονο της σουπερ λίγκ αλλα και της φουτμπωλ αργοτερα που θα ξεκινησει.

Πρακτικα σημαινει ότι οι ορισμοι θα γινονται από την τριάδα Δούρος Τσαχειλίδης και Καλύβας ενώ ο Θανάσης Μπριάκος σαν αναπληρωτής προεδρος θα εχει την υψηλη εποπτεία .Ωστοσο κραταει την εκπαιδευση και γενικώτερα την επιμόρφωση των διαιτητών αλλα δεν θα βάζει πλεον εκεινος τους παρατηρητές. Και για τους κριτές των διαιτητών θα αποφασίζει η τριάδα που ουτως η αλλως είναι στο ιδιο γραφειο και αρα μπορει να δουλευει συλλογικά.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται επισημη ανακοινωση για το πώς θα λειτουργει η ΚΕΔ κατι που ειχε συμβει περση και οι οποιες εσωτερικες διεργασιες για το ποιος οριζει τα Κ 20 γυναικων ,μικτών και νεων θα αποφασιστουν μεσα από εσωτερικη διαδικασια που θα γινει σε επομενη συνεδρίαση της επιτροπής διαιτησιας.