Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, Αριστομένη Κουτσιαύτη, να υποδείξει επιθετικό φάουλ στον Σολτάνι στις καθυστερήσεις στερώντας από την Ξάνθη το 2-3 προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ακριτών που δεν άργησαν να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση.

Όμως, οι διοικούντες την ακριτική ΠΑΕ την Τρίτη (12/11) προχώρησαν ακόμη ένα βήμα καθώς με επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα της ομάδας παραθέτουν… ανταπόκριση του Αμερικάνου ρεπόρτερ Τζίμι Κλαρκ (!) για σεισμό μεγέθους 7,7 της κλίμακας Ρίχτερ και τυφώνα που χτύπησαν την Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (11/11).

Μάλιστα όπως αναφέρεται, οι συνέπειες περιορίστηκαν μόνο σε ένα θύμα (προφανώς εννοώντας τον πορτιέρο του Αστέρα, Ερνάντεζ, που έπεσε ύστερα από την επαφή του με τον Σολτάνι), ενώ υπογραμμίζεται πως οι τυφλοί είδαν το φως και οι μουγγοί μίλησαν…

Αναλυτικά η αν μη τι άλλο πρωτότυπη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Jimmy Clark CAA, USA Channel Reporter is reporting:
“Yesterday between 19:30 and 21:20 Greek local time, Greece was hit by a destructive earthquake of 7.7 degrees of the Richter scale, followed immediately after by a HURRICANE of the devastating 218 mph. Fortunately, the casualties were restricted to just one victim. Moreover, the blinds saw the light and the dumbs spoke”. Jimmy Clark CAA, USA Channel Report».