Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Mια ωραια εκδήλωση εγινε  στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» στη Πάτρα με την  κοπή της πίτας και την Γιορτή του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή όπου συμμετείχαν από κοινού ΕΠΣ Αχαίας , ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας.

 Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Η είδηση που βγήκε από τον Γ. Σαρρή είναι ότι δύσκολα πλέον η Εθνική θα αναλάβει όμιλο στον Euro 2020 , καθώς η UEFAζήτησε γήπεδο συγκεκριμένων διαστάσεων. Τόνισε πάντως ότι θα δοθεί «μάχη».

 Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, ενώ στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν οι Δημήτρης Σαρρής και Ρούλα Στίγκα. Τα βραβεία παρέδωσε η πανέμορφη Πέπη Τσίμπιτση που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η επιμέλεια των videosήταν του Κώστα Αγοράκη που δούλεψε μέρες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.  

 Το παρών επίσης έδωσε ο Βουλευτής, Θανάσης Νταβλούρος που εγγυήθηκε ότι δεν θα περάσει το σχέδιο για το γήπεδο της Θύελλας, που κάποιοι επιθυμούν να γίνει οίκος ανοχής!

 Την εκδήλωση έγιναν και οι παρακάτω βραβεύσεις.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σαρρής Γιώργος (πρόεδρος ΕΠΟ), Παπακωνσταντίνου Γιάννης (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Τσάνας Κώστας, Ζαφειρόπουλος Νίκος, η μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα, Στεργίου Αντωνία, Λύκειο Δεμενίκων, Λαλιώτης Σωτήρης.

 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: Δημόπουλος Σπύρος (Πάτραι – Γηροκομειό), Θεοδωρακόπουλος Θανάσης (ΑΕΚ), Μπακάλης Κώστας (Πανμοβριακός), Παπαδεογιώργος Κώστας (Φλόγα Ροδιάς), Ράπτης Νίκος (Παναχαϊκή), Ροδόπουλος Γιώργος (Παναιγιάλειος).

 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωσταδήμας Λάζαρος, Μακρυπόδης Κώστας , Μαλλιώρης Σταύρος, Σπανός Λεωνίδας.

 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Καραμανλής Νίκος.

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: Ανωγιώτης Παύλος, Λαγός Γιώργος, Φατούρος Γιάννης, Φλωράτος Κώστας.

 ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΣΑ (για τις επιδόσεις τους στο σχολείο): Αντζουλάς Γιώργος (Παίδες), Καλέντζης Διονύσης (Νέοι).

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Θεοδωρόπουλος Κώστας, Χελάκης Γιώργος.

 ΧΟΡΗΓΟΙ: Αττικό Πάρκο, ΤΕΜΡΟ SPORTS

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΠΗΓΗ www,patragoal.gr

ΣΤΗ φωτογραφια πριν απο την κοπή της πιττας γινεται η ευλογία της απο τον μητροοπολίτη Αχαιας Χρυσόστομο Απο αριστερα διακρινονται ο προεδρος του συνδεσμου διαιτητων Αχαίας Δ,Παπανικολάου ο προεδρος της ΕΠΟ Γ.Σαρρής ,ο μητροπολίτης ,ο προεδρος της ΕΠΣ Αχαίας Δ,Μπαλαφούτης ο προεδρος της ομοσπονδιας προπονητών Ελλάδας Η.Λογαράς και ο προεδρος των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Αχαιας Δ.Κόμπλας 

 Ο προεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής με τον αναπληρωτη προεδρο Ι,Παπακωνσταντίνου και τον προεδρο της ΕΠΣ Αχαίας Δ.Μπαλαφούτη.

Στη φωτογραφια ο διευθυντής του Αττικου ζωολογικου πάρκου Γιαννης Παπαπέτρου ( ειναι προεδρος της Ακράτας που πρωταγωμνιστει στην Α κατηγορια Αχαίας)  με τον παληο παικτη του Αθηναικου και τωρα προπονητη της Ακράτας Βσσίλη Τζαλακώστα.