Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που το παίζουν πονηροί ότι τα πάντα περνούν από έλεγχο και κανείς δεν μπορεί να κάνει τις μπαγαποντιές του. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τους νέους διαιτητές, οι οποίοι θα μπουν στον πίνακα της Δ΄ κατηγορίας. Σύμφωνα με τον κανονισμό για να αξιολογηθούν αυτοί οι διαιτητές θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 15 αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στην Ανατολική Αττική φαίνεται ότι δεν τα έχουν καταλάβει όλα αυτά. Ετσι ο μη πιστοποιημέμος Μικρόπουλος, που κάνει κουμάντο μαζί με τον Σπανέα, αλλά και ο πιστοποιημένος Ντάφλος, έλεγαν σε κάποιους διαιτητές πως άμα τους λείπουν 2-3 παιχνίδια ας τα πάρουν από άλλους ή ας τα βάλουν έτσι. Αυτό, όμως, κάποιος το σφύριξε στην ΚΕΔ που φρόντισε να κλείσει τις πόρτες με τον έλεγχο μέσω της βάσης δεδομένων, ενώ και η παρέα της Ραφήνας φρόντισε να αναδιπλωθεί και να τονίσει πως όποιος δεν έχει τα παιχνίδια δεν μπορεί να δώσει εξετάσεις.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων  για τους νέους διαιτητές λήγει στις 20 του μηνός, ενώ οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 28-29 Αυγούστου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΒΟΗΘΟΙ Ή ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;

Εδώ να τονίσουμε και κάτι άλλο για το συμβαίνει στην Ανατολική Αττική. Προτείνουν τον Μπουξμπάουμ για άνοδο στον πίνακα των βοηθών της Σούπερ Λίγκας και τον Λάμπρου για άνοδο στον πίνακα των βοηθών της Β’ εθνικής. Βλέποντας, όμως, τα στοιχεία βλέπουμε πως στα τοπικά ο πρώτος έχει παίξει 30 διαιτησίες και ο δεύτερος πάνω από 25. Επομένως η ΚΕΔ με βάση ποια στοιχεία θα τους αξιολογήσει, πλην των εθνικών πρωταθλημάτων; Και όλα αυτά διότι ο μη πιστοποιημένος Μικρόπουλος που ορίζει δεν ξέρει τι του γίνεται. Πρέπει να καταλήξει για κάποιους ότι ή διαιτητές είναι ή βοηθοί.