Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μονο στη τυχη της δεν αφησε η ΚΕΔ το εγχείρημα με τους επιπρόσθετους που για ΠΡΩΤΗ φορα επισημα θα εφαρμοστει στην ΕΛΛΑΔΑ στον αποψινο πρωτο ημιτελικό ΠΑΟΚ-Αστέρα Τρίπολης .Η επιτροππη διαιτησιας ενημέρωσε απο την περασμενη εβδομάδα οτι ολοι οι διαιτητές και βοηθοι της σ.λιγκ μπορουν να παρουν αντίγραφο απο το σχετικο dvd εχει σταλει στις ΕΠΣ Μάλιστα αυτο επισημάνθηκε και στους διαιτητές της Β εθνικης για να λάβουν γνώση αφου πλεον οι επιπρόσθετοι ειναι κατι που θα το βρουν μπροστα τους δεδομένου οτι πάμε για καθιέρωση .

Το σημαντικώτερο ολων ειναι οτι πέρα απο τους διαιτητές της σ.λίγκ  που εκαναν πολλλα μαθήματα οπως και οι παρατηρητές για το πως θα βαθμολογούν τους επιπρόσθετους  η ΚΕΔ εστειλε και α εκεινους e-mail και τους γνωρίζει οτι πρεπει να παρουν αντίγραφο απο τις κατα τοπους ενώσεις Στην οδηγία που στάλθηκε ηλεκτρονικα αναφέρονται μεταξύ των αλλων "η αναλυτική παρουσίαση με τα σχετικά clips για τους επιπρόσθετους βοηθούς διαιτητές έχει διανεμηθεί στις Ενώσεις σας με την επισήμανση, να σας δοθεί αντίγραφο του συγκεκριμένου DVD.

 
Όσοι δεν το έχετε ακόμη προμηθευτεί, να απευθυνθείτε άμεσα ενόψει των ημιτελικών (17-18 & 27-28 Απριλίου) και του τελικού Κυπέλου Ελλάδος.
 
Το DVD περιέχει την επισυναπόμενη σε μορφή PDF παρουσίαση (ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΒΟΗΘΟΙ)
 
Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε την προσεκτική μελέτη των Κανονισμών και οδηγιών σχετικά με τους επιπρόσθετους βοηθούς και την διαδικασία για τον καθορισμό νικητή με λακτίσματα από το σημείο του πέναλτι. "