Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Δεν ιδρώνει το αυτι της πλειοψηφιας στην ΕΠΣ Αρτας και πανε κοντρα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ που τους προειδοποιησε πως δεν μπορει να είναι στην επιτροπη διαιτησιας μη αξιολογημενοι παρατηρητες η εκπαιδευτές που δεν περιλαμβάνονται στους πινακες της ομοσπονδίας Και παρα το γεγονός ότι το κυπελλο τινάχτηκε στον …αερα αφου πρεπει να επαναληφθουν παιγνιδια ο γενικος γραμματεας της ΕΠΣ Αρτας Γ Γρηγοριου δεν βαζει νερο στο κρασί του και παει κοντρα Οποτε τωρα που ξεκινα το πρωτάθλημα θα εχουμε ενστάσεις και θα δημιουργηθει ένα μπαχαλο ανευ προηγουμένου

Κι όλα αυτά γιατι επιμενουν να οριζουν παιγνιδια μη πιστοποιημενοι που σημαινει εν τελει παρανομοι ορισμοι και πρωταθληματα χωρις νομιμοποίηση αφου η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει με βαση και την συμβαση της ΟΥΕΦΑ ,τετοιες καραμπινάτες παραβιάσεις του κανονισμου Κι αυτό σημαινει πως θα υπαρξουν ειππτωσεις Είναι χαρακτηριστικο ότι φτάσαμε στην 5η αγωνιστική και εχουμε μονο ένα ορισμο για τον Μενιο Κοτσιαύτη και τον Χρήστο Μαγιάννη Η ΕΠΟ δεν αιστειυεται και θα φανει στην πορεια .

Πανω στο πολύ σοβαρο θεμα που εχει δημιουργηθει το σαιτ www,gnomiartas.gr εκανε σημερα την παρακατω ανάρτηση με τιτλο δεν θελουν ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ οριζουν τους διαιτητές

«Ο πολυπράγμων παράγοντας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας…. ξαναχτύπησε! Κάνει τα πάντα για να δείξει πως γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τις αποφάσεις των οργάνων της ΕΠΟ και επιμένει να θεωρεί, πως η επιτροπή διαιτησίας ΜΟΝΟ στην Άρτα, μπορεί να αποτελείται από μη αξιολογημένους διαιτητές και να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, για ενστάσεις και στην ουσία, να διαλύει καθημερινά το τοπικό ποδόσφαιρο.

Συνεργοί σ’ αυτή την απόπειρα υποβάθμισης του τοπικού ποδοσφαίρου και οι άνθρωποι του Συνδέσμου Διαιτητών Άρτας, οι οποίοι αποδέχονται να παίζουν το… παιχνίδι του πολυπράγμονος παράγοντα. Οι ίδιοι θα πρέπει να έχουν την αγωνία, να έχει ο Σύνδεσμός τους αξιολογημένους διαιτητές και στην περίπτωση που έχει, για άγνωστους λόγους, προσπαθούν να τους υποβαθμίσουν. Όμως κι αυτοί στο σκοπό που παίζει ο πολυπράγμων παράγοντας, κινούνται και θα πρέπει να νομιμοποιήσουν τις αποφάσεις τους αυτές, ίσως και με κάποια γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου. Τέλος πάντων.

Το θέμα πάντως, που δημιουργήθηκε, μετά την αποστολή της απόφασης της ΕΠΟ στα γραφεία της ΕΠΣ Άρτας, αφορά στον τρόπο, που επιμένει ο συγκεκριμένος παράγοντας, συνεπικουρούμενος και από κάποια μέλη του ΔΣ. Θέλει προκλητικά να αγνοήσει την απόφαση της ΕΠΟ και να βάλει δικούς του νόμους και κανόνες στο τοπικό ποδόσφαιρο, που στην ουσία το διαλύουν.

-Όμως μπορεί να υπάρξει κύρος και αξιοπρέπεια στο τοπικό ποδόσφαιρο, με τέτοια παιχνίδια απ’ την πλευρά του;

Αναντίρρητα όχι. Αντί τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο, όπου νέα παιδιά θα μπορούν να παρουσιάζουν την προσπάθειά τους και με βάση αυτή, να αποτελούν παράδειγμα και για άλλα παιδιά, ν’ ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, η λειτουργία του τοπικού ποδοσφαίρου, θα είναι αποκρουστική και οι πάντες θα θέλουν να μείνουν μακριά απ’ αυτό.

Και αφού ο πολυπράγμων παράγοντας θεωρεί το τοπικό ποδόσφαιρο, δικό του βιλαέτι, το λόγο θα πρέπει να πάρουν, οι εκπρόσωποι των σωματείων, που αργά ή γρήγορα θα κληθούν να κάνουν ενστάσεις για κακό ορισμό διαιτησίας. Να γίνουν άμεσα εκλογές, να απαλλαγεί το τοπικό ποδόσφαιρο απ’ τον συγκεκριμένο παράγοντα. Αλλιώς ας συνεχίζουν να είναι παρατηρητές των παιχνιδιών που αυτός στήνει