Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι Δόξας Κορωπίου-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης», ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δόξας συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση την Δευτέρα4-3-2013 και ώρα 9 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου και με ομόφωνη απόφαση ανακοινώνουν τα εξής: 

 

«Το σωματείο της Δόξας Κορωπίου κατά την πορεία του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και διακρίνεται για το ήθος και την φιλοξενία του,με στόχο την ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω της προκλητικής και κάκιστης διαιτησίας προς την Δόξα Κορωπίου από τον κ. Καπόγλη, της σημασίας του αγώνα και της έντασης που προϋπήρχε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάποιοι φίλαθλοι και μέλος του Δ.Σ. σε βρασμό ψυχής,παραφέρθηκαν κατά του προέδρου της Ένωσης κ. Παπαμακάριου, ξεπερνώντας κάθε αθλητικό ιδεώδες.
Επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ είθισται να αποτελεί θεσμό, ζητάμε –ο πρόεδρος Δημήτρης Μαγγανάς και τα μέλη του Δ.Σ.- από τον πρόεδρο και όλους τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Ένωσης συγγνώμη για τα άτομα που παρεκτράπησαν».
Με  φιλικους και αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δόξας Κορωπίου 
 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
 
Αξιοσημείωτο ειναι οτι κατα τη διάρκεια του εκτακτου Δ.Σ της Δευτέρας εμφανίστηκε και ο επιτιμος προεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Στέφανος Βακιρτζής  ο οποίος αφου πρωτίστως καταδίκασε την επιθεση που δεχτηκε ο προεδρο της ενωσης Γ.Παπαμακάριος ζήτησε να μην φτάσει η υποθεση στα ακρα αφου η Δόξα Κορωπιου στη μεχρι τωρα διαδρομή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ ειναι απο τις πιο φιλήσυχες ομάδες που ποτε δεν προκαλουσε προβλήματα στην διεξαγωγή των αγώνων.
Μάλιστα προτεινε οπως εμφανιστει στο ΔΣ ο προεδρος της ομάδας και να ζητήσει συγγνώμη απο τον προεδρο της ενωσης αφηνοντας να εννοηθεί οτι τοσο η Δόξα οσο και ο ΑΟΚ ηταν απο τους συλλόγους που στηριξαν την  κινηση για αλλαγη στα διοικητικα της ενωσης και αυτο πρεπει να συνυπολογιστεί σ ενα τετοιο σημαντικό οπωσδήποτε περιστατικό