Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

O ορισμός της διαιτητικής τετράδας για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τους Θεσσαλούς να «βράζουν» με την ΚΕΔ.

Και τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» δεν αφορούν τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν, αλλά το γεγονός πως άπαντες προέρχονται από μακρινές περιοχές της χώρας μας, με αποτέλεσμα η ΑΣΑ να χρειαστεί να ξοδέψει πάνω από 3.000 ευρώ για να καλύψει τα έξοδά τους και σε εποχές, βέβαια, όπου όλες οι ομάδες υποφέρουν οικονομικά.

Σε σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε την Παρασκευή (8/5) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Κάτι περισσότερο απο έντονος είναι ο προβληματισμός στην Αναγέννηση απο τον ορισμό διαιτητών που έγινε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο.

Κι όχι για το πώς θα διευθύνουν τον αγώνα ο πρώτος διαιτητής και οι βοηθοί του αλλά κυρίως για το απίστευτο εξοδολόγιο που προκύπτει καθώς οι τετράδα μαζί με τους παρατηρητές θα έλθουν απο τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Σημειώστε:

Ο πρώτος διαιτητής είναι ο κ. Σελεμίδης απο την Πέλλα μαζί με τον πρώτο βοηθό κ. Σίπκα.

Ο δεύτερος βοηθός κ. Σπυρόπουλος είναι απο την Ανατολική Αττική, ενώ ο τέταρτος διαιτητής κ. Μπλάνας απο την Καλαμάτα!!!

Αν προσθέσουμε και τον παρατηρητή διαιτησίας που θα έλθει από τη Χαλκιδική, αντιλαμβανόμαστε πόσο δικαιολογημένος είναι ο προβληματισμός των ανθρώπων της Αναγέννησης.

Δηλαδή το εξοδολόγιο της διαιτησίας την προσεχή Κυριακή μπορεί να ξεπεράσει τις 3.000 και πλέον ευρώ σε μια εποχή που οι ομάδες δίνουν μάχη για να κρατηθούν συνεπείς!

Η Αναγέννηση είναι μία απ' αυτές τις ομάδες.

Με παράγοντες που σέβονται πάνω απ' ολα τον εαυτό τους και προσπαθούν να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ με τις υποχρεώσεις τους.

Αντί όμως να ενθαρρύνονται αυτοί οι παράγοντες, οδηγούνται σε αδιέξοδο από τις στρεβλώσεις που υπάρχουν!

Ουκ ολίγες φορές η ομάδα μας έχει διαμαρτυρηθεί για τον ορισμό των διαιτητών και τα τεράστια εξοδολόγια που προκύπτουν».