Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εκτεθειμένος από κάθε αποψη με βαση την συμβαση της ΟΥΕΦΑ με την ΕΠΟ αλλα και το διοριστήριο της ΕΠΟ είναι ο Κυρος Βασσάρας και θα τα δειτε με την παραθεση που θα κανουμε, αναφέροντας απλά και μονο τι γράφει η συμβαση της ΟΥΕΦΑ την οποια επικαλειται στην πρωτη επιστολη του,αλλα και τον κανονισμο διαιτησιας που απαγορευει την δημοσιοποίηση σε τριτο προσωπο οποιασδήποτε πληροφορία η αποψη σχετικά με τις πρακτικές της ΕΠΟ Δειτε όλα αυτά με αναλυτικο τροπο

 Α ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ

 

Organisation

Edition 2012

 

ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

The reasons for promotions/relegations and appointments/non-appointments should

be kept confidential within the referees committee and refereeing department.

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Οι λόγοι για τις προαγωγές / υποβιβασμούς και ορισμούς / μη ορισμούς θα ΠΡΕΠΕΙ να

διατηρούνται εμπιστευτικά εντός της επιτροπής διαιτησίας και του τμήματος Διαιτησίας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 

 

1. Οι αποφάσεις της Κ.Ε.Δ. που αφορούν θέματα προεπιλογής, επιλογής, αξιολόγησης και μη διορισμού, είναι οριστικές μη προσβαλλόμενες ενώπιον οποιουδήποτε οργάνου.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ-ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

 

1. Η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ενεργοποίηση του ως συμβούλου με εργασιακή σχέση με ποδοσφαιρικά σωματεία όλων των πρωταθλημάτων.

Η επανένταξή του δε ως διαιτητή ή πάσης φύσεως οργάνου και διοίκησης είναι αδύνατη.

 

2. Δεν επιτρέπεται, ούτε κατά τη διάρκεια ούτε μετά τη λήξη της περιόδου της κατάταξής σας, να αποκαλύψετε, να κάνετε δημόσια δήλωση, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να κοινοποιήσετε σε τρίτο πρόσωπο οποιαδήποτε πληροφορία ή γνώμη που σχετίζεται με τις πρακτικές της Ε.Π.Ο., τη λειτουργία, τα οικονομικά ή τις συναλλαγές της με οποιοδήποτε πρόσωπο

ή πρόσωπα, που υπέπεσαν στην αντίληψή σας εξαιτίας του διορισμού σας ή οποιασδήποτε άλλης σχέσης σας με την Ε.Π.Ο. Στα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται και οι αποφάσεις του Συμβουλίου και των Επιτροπών της Ε.Π.Ο. Το περιεχόμενο αυτής της επιστολής είναι εμπιστευτικό.