Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τρεις εξαιρετικές διαιτησίες είχαμε στα σημερινά ματς της Σούπερ Λίγκας.

Στη Βέροια ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος συνεχίζει τις πολύ καλές διαιτησίες. Στο Βέροια-ΠΑΣ έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας και κανένας δεν είχε να του προσάψει το παραμικρό. Απόλυτα σωστή η αποβολή του Ντάσιου με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Πολύτιμοι συμπαραστάτες του οι έμπειροι βοηθοί, διεθνής Μιχάλης Καρσιώτης και ο Χρήστος Σωστηρόπουλος. 4ος ο επανακάμψας Γιάννης Τοπούζης και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Αμυγδαλής.

Στο Παγκρήτιο ο Κώστας Ιωαννίδης σφύριξε το πρώτο του ματς για φέτος και ήταν άψογος, κάτω από το βλέμμα της Ιωάννας Κωνσταντινίδου. Σωστοί και οι βοηθοί Γκάγκας και Πετρόπουλος, ενώ 4ος ήταν ο  Γιάννης Κάμπαξης.

Στην Τούμπα ο Δημήτρης Θάνος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε η εξέλιξη του ματς και έκανε μια αψεγάδιαστη διαιτησία. Βοηθοί του ήταν οι Μαγιάννης και Αναστόπουλος, με 4ο τον Γιάννη Δελφάκη και παρατηρητή τον Θανάση Βέλλιο.

Τέλος στη Λιβαδειά έτυχαν πολλές και δύσκολες φάσεις (πέναλτι στον Μάντζιο που ζητά ο Λεβαδειακός, χέρι του Κονέ πριν το πρώτο γκολ του Λεβαδειακού, πολλές κάρτες) και ο παρατηρητής Δημήτρης Νταμπώσης θα κάνει χρήση βίντεο για να κρίνει τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη, που και αυτός σφύριξε για πρώτη φορά φέτος. Βοηθοί του ήταν οι Βερρής, Βλάσσης και 4ος ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.