Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Ζακύνθου με την ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος για  σημερα στις 15.00, το οποίο ήταν στον «αέρα» από το πρωί.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρεψαν ουτε το απογευμα της Κυριακής αλλα ουτε και το πρωι της Δευτέρας  την μετακίνηση από το λιμάνι της Κυλλήνης, όπου παρεμειναν επι 20 ωρες  οι διαιτητές της αναμέτρηση Σιμος Κοσικίδης  οι βοηθοι Δ.Σαμοίλης Σ.Λάμιας και ο τεταρτος Γ.Μπλάνας , όπως και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που είχε αναλάβει την μετάδοση, στο νησί του Ιονίου πελάγους, με αποτέλεσμα η ΕΠΑΕ να ενημερώσει τις δύο ομάδες ότι τελικά το ματς αναβάλλεται.

Παρότι έγιναν προσπάθειες κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, ώστε το παιχνίδι να γίνει την Τρίτη (13/1) αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού δεν προβλέπεται και από τους κανονισμούς, καθώς η μετάθεση αγώνων εντός 24 ωρών προβλέπεται μόνο εφόσον υπάρξει διακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα ή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή θα συνεδριάσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας προκειμένου να αποφασίσει σε ποια ημερομηνία, εντός 15 ημερών, θα ορίσει το παιχνίδι.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ζάκυνθος με ανακοίνωση της ενημέρωσε επισήμως για την αναβολή. Συγκεκριμένα:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα 12/1/2015 στις 15:00 λόγω αδυναμίας έλευσης διαιτητών και ΟΤΕ TV, λόγω κακοκαιρίας υπάρχει απαγορευτικό των δρομολογίων της γραμμής. Θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ».