Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Νέο ηχηρο χαστούκι δέχτηκε η συγκυριακή πλειοψηφια της ΕΠΣ Αρτας ( δεν εχει εγκριθει ο διοικητικος απολογισμος της περασμένης χρονιας ,κι όμως καθεται ακομη)  από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Αποφάσισε την επανάληψη αγωνα του τοπικου πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας λογω ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ορισμού διαιτητών( υποψιν και των αλλων ενώσεων)  Και τουτο γιατι οι διαιτητες εχει επιλεγει από μη πιστοποιημένους παρατηρητές η εκπαιδευτές της ΚΕΔ .

Το εκπληκτικο είναι ότι η συγκυριακη πλειοψηφια ειχε αλλαξει και την πειθαρχικη επιτροπή βάζοντας σ αυτήν όχι δικηγόρους αλλα προσωπα που η ιδια αποφάσισε ( Γκούβας, Λυτρας και Ζαρζάνης0 οι οποίοι ειχαν απορριψει την ενσταση που ειχε υποβάλει η ομαδα της Μέλισσας για αντικανονικο ορισμό .Φυσικά αυτά δεν περνουν στην ΕΠΟ που δικάζει με βαση τον κανονισμό και το καταστατικό και εστειλε στην ΕΠΣ Αρτας νέο μηνυμα και φυσικά εβγαλε την αποφαση-κολαφο για την πειθαρχικη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πλεον να παραμεινει ουτε λεπτο μετα την βαρεια ηττα που υπέστη αφου επλήγη ανεπανόρθωτα και κανενας δεν θα της δινει σημασια..

Σημειώνουμε  ο  αγώνας είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Κωστακιών, όπου η τοπική ομάδα είχε επικρατήσει με 4-3. Η Μέλισσα είχε κάνει ένσταση για αντικανονικό ορισμό διαιτητών, την οποία απέρριψε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Άρτας, μία απόφαση που τελικά εξαφάνισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Η αποφαση αναφερει :«Δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ  κατά της υπ’ αριθμ. 5/2-10-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ και του σωματείου ΑΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ ΑΡΤΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ για αντικανονικό ορισμό διαιτητών στον αγώνα της 28-9-2013 με το σωματείο ΑΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ ΑΡΤΑΣ, ακυρώνει τον παραπάνω αγώνα και διατάσσει την επανάληψη αυτού».

 Ο προεδρος της ΕΠΣ Αρτας Θανάσης Τρομπούκης (ΦΩΤΟ)φώναζε ολο αυτό το καιρο για τις παρανομίες και ελάχιστοι τον ακουγαν .Τωρα που καθημερινα δικαιώνεται διαπιστωνουν οι παντες ότι πρεπει να αποκατασταθει η νομικότητα και να ισχυσει κατά γράμμα το καταστατικό της ΕΠΟ και της ενωσης Και πέρα ότι χρειάζεται να αλλαξει η πειθαρχική ,πρεπει να οδηγηθει η ενωση Αρτας σε εκλογές Αυτή θα είναι η μονη αξιόπιστη λυση για να «μιλήσουν « τα σωματεια με την ψηφο τους Τολμηστε το.