Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

 

Αυτη φορα ο Χανιώτης Γιώργος Γιαννουλάκης (φωτο) στάθηκε στο υψος των περιστάσεων και εβγαλε το ντέρμπυ Δόξας -Απόλλωνα με τον καλυτερο τροπο Μάλιστα σφυριξε ενα ματς φωτια που ειχε ενα σωρο φάσεις,πέναλτυ ,αποβολη και κάρτες με τον Σερραιο παρατηρητή Χρηστο Ιωαννίδη να μενει ικανοποιημένος απο την αποδοση του οπως και των  βοηθών Παπαδόπουλου και Γούτα.Τέταρτος ηταν ο Σημαιάκης.

Πολυ καλός ηταν και ο Ακης Τίκας που επέστρεψε δριμύτερος στη δράση και ανταπεξήλθε πληρως στις δυσκολίες του επισης ντέρμπυ Ηρακλή-Εργοτέλη που το 1-1 διαμορρφώθηκε στις καθυστερήσεις Ο Βαγγέλης Σηπάκης απο την Πέλλα εμεινε ευχαριστημένος γιατι η διαιτησια δεν δημιούργησε προβλήματα οπως και οι βοηθοι του Βαφειάδης και Λασρής ενω Τέταρτος ηταν ο Θανάσης Σέζος απο το Κιλκίς.

ΣΤΟ Πανθεσαλικό ο Γιαννης Τοπούζης δεν επιασε μεγάλη αποδοση Εδειξε ανοχη στις διαμαρτυρίες και γενικα δεν πηγε καλά στον πειθαρχικο τομεα κατι που του επεσήμανε ο παρατηρητής Σταύρος Κρεμαστιώτης .Το πέναλτυ που εδωσε ηταν και δεν χωρα αμφιβολία.Βοηθους ειχε τους συντοπιτες του Χαρίτση και Χουρτσόγλου ενω τέταρτος ηταν ο Γιαννης Μπλούνας.

ΣΤΗ Καβάλα ο Αρης Βάτσιος ειχε πολυ καλη παρουσία και το ματς ειδαν τηλεοπτικα και οι της ΚΕΔ και αρα εχουν πληρη εικόνα.Ο Μσνώλης Παπατριανταφύλλου εξήρε την αποδοση του οπως και των Αθηναίων βοηθων Αργυρου και Κοσμά Τέταρτος ηταν ο Γιώργος Μάστακας.

ΣΤΙΣ Σέρρες  ο Γιαννης Παπαδόπουλοε επιβεβαίωσε την σταθερη του πορεία με μια διαιτησία ανετη χωρις να δωσει λαβή για σχολια Ο παρατηρητής Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης δεν ειχε κατι το ιδιαίτερο να επισημάνει.Βοηθοι του ηταν οι Πατσιάς και Πάτρας και τεταρτος ο Νικος Τεβεκέλης .

ΣΤΗ Κατερίνη ο Αντωνης Βαλιώτης ειχε να διαχειριστεί ενα δύσκολο μάτς και ο Γιαννης Τζιμενάκης ειδε οτι τα πηγε καλά .Μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν γαινεται οτι ο Ελευθεριάδης βαζει το χερι και παίρνει την μπάλα πριν σκοράρει ,γι αυτο και ακυρωσε το τέρμα .Σωστα επισης εδωσε το πέναλτυ υπερ του Πιερικου Οι των Ψαχνων ουτε που διαμαρτυρήθηκαν Βοηθοι ηταν οι Πετρόπουλος Κουρέντας και τέταρτος ο Βαγγέλης Γρατσάνης.

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ο Κώστας Κωνσταντάκης κράτησε τον πειθαρχικο ελεγχο και εβγαλε ενα δύσκολο μάτς με μια αποβολη του Μαρουκάκη που ναι μεν ηταν σωστη η δευτερη κιτρινη αλλα οχι και ο καταλογισμός του οφσαιντ απο τον Α βοηθό Μεσσήνη ( συνεχισε ο παικτης παροτι ο ρεφερυ σφυριξε εγκαιρα) Παρατηρητής  ηταν ο Ανδρεας Ζήσης Ο δευτερος βοηθός ηταν ο Λάμιας απο την Μεσσηνία και τεταρτος ο Γιώργος Μπλάνας.

ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ο Σιφης Σφακιανάκης ειχε ευκολο εργο οπως και οι βοηθοι Ιορδανης Απτόσογλου και Στάμος Σφυρής οποτε και ο Ηπειρώτης παρατηρητής Μακης Εβραίζογλου και τους βρηκε σε καλή κατάσταση αλλα το κυριώτερο στάθηκε στη σοβαρότητα που εδειξαν σ ολο το ματς παροτι το 3-0 ειχε διαμορφωθει απο τα πρωτα 40 λεπτα.Τέταρτος ο Βασιλης Αποστολόπουλος.

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ο Ισάακ Τσακαλίδης διήθυνε ενα συναρπαστικό αγώνα και κράτησε ισορροπίες αφου ηταν παιγνιδι παραμονής κατι που αρεσε στον παρατηρητή Φωτη Σιδηρόπουλο Βοηθοι του ηταν οι Λιώλιας Βασιλόπουλος και τέταρτος ο Δημήτρης Καραντώνης .

ΤΕΛΟΣ στα Μέγαρα ο Χρήστος Ανδρονικίδης σταθηκε καλα σ ενα κρισιμο παιγνιδι και δεν αφησε κανενα παραπονούμενο .Ο Βασίλης Τσαγγάρης εμεινε ικανοποιημένος απο την αποδοση του οπως και των βοηθων Ζησιμόπουλου και Πολυχρονιάδη Τέταρτος ηταν ο Νικος Παπαγεωργίου.