Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η 28η αγωνιστική ειχε επι το πλειστον καλες διαιτησίες στην Β εθνική  Βεβαια υπήρξαν και παράπονα αλλα περισσότερο για λογους εντυπώσεων και μονο.Στο Παγκρήτιο ο Απύρος Σελίμος(φωτο) σφυριξε τον αγώνα Εργοτέλη-Καλλονής και τον εφερε με επιτυχία σε πέρας με βοηθους τους Πετρόπουλο Αρκαδίας και Παλαμίδα Λακωνίας με τέταρτο τον Ντοκάκη απο τα Χανιά Ο Δημήτρης Δέτσης εμεινε ικανοποιημένος απο την εμφάνιση ολων.

ΣΤΑ Γιαννιτσά ο Γιαννης Μπλούνας ειχε να διευθύνει ενα δυσκολο παιγνιδι και τα κατάφερε οπως επεσημανε και ο παρατηρητής Λουκάς Διαμαντόπουλος.Απέβαλε στο 45 τον Τότο της Δόξας που εμελε να ειναι και η νικήτρια Με ορθες υποδείξεις οι συντοπίτες του βοηθοί Δουδούμης και Δόσκορης ενω τέταρτος ηταν ο Παναγιώτης Συμεωνίδης.

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ο Γιαννης Μουρτζάκης εγινε δέκτης παραπόνων τοσο απο τους γηπεδούχους οσο και απο ττους φιλοξενούμενους .Οι του Πανσερραικου ζητησαν ενα πέναλτυ σε χερι του Μπικάκη το οποιο ο Ηρακλειώτης ρέφερυ εκρινε οτι ηταν ακουσιο Οι του Παναιτωλικου φωνάζουν για την αποβολή του Κουτσοσπύρου Ομως ο παρατηρητής Μιχάλης Ντάκος δικαιώνει και στις δυο περιπτώσεις τον διαιτητή που ανέμενε 50 λεπτα  για να αναψουν οι προβολείς .Βοηθοι του ηταν οι Δηλγεράκης Κουράκης και τέταρτος ο Γιάννης Μπινιχάκης.

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ο υποψήφιος ανοδου Γιάννης Κάμπαξης τα πηγε μια χαρα στη συναντηση του Φωκικου με τον Θρασύβουλου και ο Λαρισινός παρατηρητής Γιώργος Λιόλιος εμεινε απολυτα ευχαριστημένος απο την αποδοση του αλλα και των βοηθώνΚαμπούρη.  Πασχαλίδη Τέταρτος ηταν ο βιωτός διαιτητής Γιώργος Μιχαηλίδης .

ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ο Νικος Ρατσιάτος βρέθηκε δευτερη φορα να σφυρίζει ματς του Απολλωνα ,πρωτα ηταν μεσα στα Μέγαρα και τωρα στην εδρα της ελαφράς ταξιαρχίας .Το εργο του στο ματς με τον Πιερικό ηταν ευκολο αφου οι Κατερινιώτες εμειναν με 10 παικτες στο 54 οταν στο πέναλτυ που εδωσε απέβαλε τον γκολκήπερ Βασιλειάδη.Η παρατηρητής Χρύσα Μαργαρίτη τον βρηκε σε καλη κατάσταση Βοηθοι οι Δωδεκανήσιοι Πλακογιάννη,Πατσιόπουλος και τέταρτη η Θαλεια Μήτση.

ΣΤΟ Πανθεσσαλικό ο Γιώργος Μπλάνας ηταν ανετος και σ αυτο συνέτεινε και η ευκολη επικράτηση της Νικης.Καθαρό το πέναλτυ που παραχώρησε υπερ των γηπεδούχων .Ο παρατηρητής Κωστας Φλωράκης δεν ειχε να επισημάνει κατι το ιδιαίτερο Βοηθοι ηταν οι Λάμιας και Νιώτη και τέταρτος ο Βαγγέλης Γρατσάνης.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ο Φώτης Τερετίδης κράτησε τον ελεγχο και ο Γιώργος Παπαμιχος εκρινε οτι ηταν καλός και σωστος στα σφυρίγματα του .Βοηθοι του Καραγκιόζοπουλος και Χατζηνάκος με τεταρτο τον Δημήτρη Μαλούτα απο την Βεροια.

ΤΕΛΟΣ στη Καλλιθέα ο Νικος Πουλημάς ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα και ο Γιαννης Πορφύρης σταθηκε στο πειθαρχικο ελεγχο που κράτησε και στο τροπο που διαχειρήστηκε το παιγνίδι Βοηθοι του Στοίκος Κερκύρας  Σαββόγλου απο την Δυτικη Αττική οπως και ο τέταρτος Σπύρος Σταθόπουλος .

 

.