Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Την ωρα που στην Β εθνικη πέφτουν ..κορμια και η 40η αγωνιστική ηταν πραγματικα φωτια οι διαιτητές και οι βοηθοι που ηταν στα παιγνιδια ειχαν καλη παρουσια και αποδοση.Κι αυτο αντανακλά στην επιτροπή διαιτησιας που δινει απαντηση και σ εκεινους που πανε να δημιουργήσουν συγχυση στο φινάλε του πρωταθλήματος λέγοντας οτι δήθεν πρεπει να αξιολογηθουν οι αγώνες Ο πίνακας της Β εθνικης εχει διαιτητες που ειναι ετοιμοι για  ενταξη στη σ.λιγκ κι αυτο θα φανει σε δυόμιση περίπου μηνες που θα εχουμε τους νεους πίνακες .

Αρχη απο το ντέρμπυ του Αγρινίου οπου ο Γιαννης Τοπούζης φανέρωσε τις πραγματικές του ικανότητες και εφερε σε πέρας μια δυσκολη  αποστολή.Ο παρατηρητής Νικος Αθανασίου εμεινε απολυτα ικανοποιημένος απο την παρουσια του και απο τον τροπο που διαχειρήστηκε το παιγνίδι εχοντας την πολυτιμη συμβολη των βοηθων του Καραβασίλη Λασρή απο την Καβάλα Καθως και του Κωστα Μπαλατσούκα ως τέταρτου απο τα Γιάννενα.

σΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ειχαμε την μοναδικη παραφωνια με τον Μεσσήνιο διαιτητή Γιώργο Μπλάνα .Βρέθηκε στα τρια μέτρα οπου ο Βάντερσον ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Βερπακόφσκις και αντι να δωσει αμεσα στο πέναλτυ ,ηλθε ο βοηθός Σερεμέτης να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα και τον κανονισμό και να τον στείλει στην ,,,βουλα Αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαμαρτυρίες με συνέπεια ο Μπλάνας να εχει προβλημα ενω ο Σερεμέτης να παρει τα ευσημα απο τον παρατηρητή Δημήτρη Δέτση για την παρατηρητικότητα και την ευθυκρισία του. Ο πρωτος βοηθος ηταν ο Τρυφων Πετροπουλος και τέταρτος ο Νικος Ρατσιάτος.

ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ο Θανάσης Σέζος συνέχισε τις καλές αλλα και πειστικές εμφανίσεις του με αποτέλεσμα να παίρνει ορισμούς και να εχει μέλλον αφου η επιτροπη ανταμειβει τέτοιες αποδοσεις .Ο Μακης Ευθυμιάδης εμεινε απολυτα ικανοποιημένος απο τον Κιλκισιώτη ρέφερυ και τους συντοπίτες βοηθους του Πεντζερετζή ,Ναλπάντη ενω τέταρτος ηταν ο Μολιχιτούδης απο την Θεσσαλονίκη.

ΕΞΙΣΟΥ καλα πήγε και ο Λαμιώτης Γιαννης Μπλούνας στην συναντηση του Καυταντζογλείου οπου το εργο του εξελιχτηκε σε ευκολο αφου ο Ηρακλής ειχε απο την αρχη το προβάδισμα στο σκορ.Ο Φωτης Σιδηρόπουλος απο την Καστορια τον βρηκε σε καλη κατάσταση και δικαιο οπως και τους βοηθους του Δούδούμη και Λιανό ενω τέταρτος ηταν ο Ανανίας Φωτιάδης απο τις Σέρρες.

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ο Μενιος Κουτσιαύτης δεν ειχε επιμαχες φασεις.Τα σφυρίγματα του ηταν σωστα και πέρασε απαρατήρητος παρα την μεγάλη σημασια που ειχε ο αγώνας για τους γηπεδούχους.Ο παρατηρητής Τσιαλογιάννης δεν ειχε κατι σημαντικο να του επισημάνει ουτε στους βοηθους του Γεωργαρα και Βαφειάδη Τέταρτος ηταν ο Τζήλος .

ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ο Ακης Τίκας εκανε την επανεμφάνιση του δείχνοντας οτι συνήλθε και επέστρεψε δριμύτερος Ο Δημήτρης Αραμπόπουλος τον εκρινε πετυχημένο οπως και τους βοηθους Νικολαδό απο την Αθηνα και Σαββόγλου απο την Δυτικη Αθήνα απ οπου ηταν και ο τέταρτος Σπύρος Σταθόπουλος.

ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης( φωτο)πιστοποίησε τις αναμφιβολα σπουδαίες ικανότητες του και τροπο τινα προέτρεψε και την ΚΕΔ να τον υπολογίζει και για α δυσκολα παιγνιδια αφου ο Ηπειρώτης διαιτητής πηγε για μια ακομη φορα καλα Σ αυτο το ματς τον ειδε ο Μανώλης Παπατριανταφύλλου που εχει σαφη αποψη και απο προηγούμενη παρατηρησία του στον Γιαννιώτη ρέφερι Καλοι και οι βοηθοί Καραλής απο την Ηπειρο και  Παναγιωτη Παπαδόπουλος απ την Μακεδονια απ οπου και ο τεταρτος Λυμπούδης .

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ο Σιμος Κοσικίδης εκανε την ογδοη φετινη του συμμετοχή και τα πηγε μια χαρα σ ενα ματς που ειχε ενδιαφερον Ο Γιαννης Τζήκας εμεινε ευχαριστημένος απο την ολη του εμφάνιση αλλα και τον πειθαρχικο ελεγχο .εχοντας βοηθους τον Παναγιωτη Αργυρό απο την Αθηνα και τον Βαντση απο τη Δράμα ενω τέταρτος ηταν ο Γιώργος Κυριαζίδης απο τον Εβρο.

ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ο Σπύρος Σελίμος εκανε το καθήκον του Η Καλλιθεα μπορει να διαμαρτύρεται οτι μονο κεκλεισμένων θυρών δεν εγινε η συναντηση πλην ομως αυτο δεν αφορα τον Λακωνα ρέφερυ που ηταν σωστος κατι που επεσημανε ο Απόατολος Κουρκούνας Βοηθοι ηταν ο Παλαμίδας και ο Δ Τίκας απο την Λακωνία και τεταρτος ο Βαγγέλης Κορδολαίμης.

ΤΕΛΟΣ στην Αμφισσα  ο Ρούσσος Μπεκερτζής δεν ειχε προβληματα και ανταπεξήλθε στις απαιτησεις το αγώνα .Παρατηρητής του ηταν ο Νικος Ιωσηφόγλου και βοηθοι οι Αιτωλοακαρνάνες Ζυγούρης και Κολοσιώνης με τέταρτο τον Στελιο Φωτη απο την Ευβοια