Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο έμπειρος διαιτητής Γαβριήλ Τζουανόπουλος αποφασισε να αποσυρθει απο την ενεργο δραση (πηγαινε για παγκοσμιο ρεκορ εχοντασ οκτω χρονια στον πινακα της Γ εθνικής ) λεγοντας επισημα  το "αντίο" στο όμορφο ταξίδι… που έκανε στην διαιτησία ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους ανθρώπους όπου συνεργάστηκε. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Από το 2004 που ονομάστηκα Διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα και το 2007 ως αξιολογημένος Διαιτητής ΕΠΟ, με συνεχής παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους σε επαγγελματικές κατηγορίες, πήρα την απόφαση να σταματήσω την ενεργό δράση ως αξιολόγημενος εν ενεργεία Διαιτητής (η ΕΠΣΑ και η επιτροπή Διαιτησίας αξιολόγησαν το καλοκαίρι τους Διαιτητές και με πρότειναν τρίτο στη σειρά… πήραμε (2) θέσεις….!!!Τελείωσε λοιπόν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με λίγες χαρές και πολλές λύπες... Μέσα από την Διαιτησία ταξίδεψα σε όλη την Ελλάδα… και γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, συγχωρέστε με είναι πολλοί για να τους αναφέρω όλους και δεν θέλω να ξεχάσω κάποιον ... Έκανα μόνο  φίλους και αυτό κρατάω.

 Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα τον χώρο της Διαιτησίας με όλη μου την δύναμη και με μοναδικό σκοπό το όφελος της και μόνο. Σε όποιο γήπεδο της Ελλάδας και αν αγωνίστηκα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την οικογένειά μου, για μένα, για τον Σύνδεσμό μου και την Ενωσή μου. Έδωσα ότι είχα από το πόστο του αξιολογημένου Διαιτητή. Πάντοτε με το αίσθημα της απόδοσης δικαιοσύνης (με τα όποια ανθρώπινα λάθη μου) προσπάθησα για το καλύτερο και το δίκαιο. Φεύγω γεμάτος από την ενεργό δράση και με πλήρη ικανοποίηση για ότι ΠΕΤΥΧΑ μέχρι τώρα στην Διαιτητική μου πορεία, προσπάθησα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες (τραυματισμοί, ατυχήματα, περίεργους καιρούς!!!) θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο χώρο της Διαιτησίας από το πόστο του εν ενεργεία Διαιτητή στα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι το καλοκαίρι όποτε η εργασία μου το επιτρέπει (το υποσχέθηκα στον πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ μετά από συζήτηση που κάναμε το Οκτώβριο) και θα κρατήσω το λόγο μου.

Δεν απέτυχα ΠΟΤΕ σε  γραπτά και αγωνιστικά τεστ όπου και όποτε κλήθηκα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Δεν δέχθηκα ΠΟΤΕ υποδείξεις από κανέναν και για κανένα λόγο.

Έπαιξα 96 παιχνίδια σε Εθνικές κατηγορίες.

Προσπάθησα πάντα για το καλύτερο για μένα, την οικογένειά μου, τον Σύνδεσμό μου, την Ενωση μου….

Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ από όσες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές για τα όποια ανθρώπινα πάντα λάθη μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όμως και κάποιους ανθρώπους που υπήρξαν αρωγοί στις προσπάθειες μου…

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ (πρώην Διαιτητή Β΄ Εθνικής, τον καλύτερο Διαιτητή που είδα εγώ να αγωνίζεται στην Αχαΐα) γιατί από αυτόν ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι μου στις επαγγελματικές κατηγορίες χωρίς ΠΟΤΕ να μου ζητήσει οτιδήποτε. Τέτοιους ανθρώπους  έπρεπε να τους κρατάμε κοντά μας στο χώρο της Διαιτησίας… δυστυχώς!!!!!

Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. ΤΑΚΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ και την Επιτροπή του καθώς και τον τότε πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ καθώς επίσης και τον κ. Θανάση Πλώτα.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΥΡΟ διότι υπήρξε αληθινός και ντόμπρος μαζί μου χωρίς να έχει κάποιο συμφέρον.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΛΔΗΜΟ, τον φυσιοθεραπευτή μου για τα όσα τράβηξε κοντά μου και που ήταν δίπλα μου ως το τέλος, πέρασε πολλά και έμαθε πολλά κοντά μου…

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. ΑΠΟΣΤΟΛH ΜΑΡΚΟ, τον προπονητή μου όλα αυτά τα χρόνια, πάντα με είχε έτοιμο σε ότι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ κλήθηκα από την ΚΕΔ με ΕΠΙΤΥΧΙΑ να δώσω.

Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ που αγωνιστήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός ΑΧΑΪΑΣ. Είναι αλήθεια ότι έκανα φίλους σε όλη την Ελλάδα και αυτό από μόνο του είναι επιτυχία.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΧΑΙΑΣ για ότι μπόρεσε να μου προσφέρει, ξέρω ότι δεν είχε και πολλές δυνάμεις.. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ σαν μέλος του Δ.Σ πλέον να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες για τους ΑΧΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ..

Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλες τις επιτροπές της ΚΕΔ/ΕΠΟ που συνεργάστηκα. Θέλω να πιστεύω ότι φάνηκα αντάξιος σε ότι και αν μου ανατέθηκε.

Ευχαριστώ τον κ. ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΓΟ και τον κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ για την συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους της ΕΠΣΑ, ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΖΙΩΡΗ, ΒΑΣΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΚΗ ΚΟΥΔΟΥΝΑ, και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ για την ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία που είχαμε.

Τέλος το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το χρωστάω στην οικογένειά μου που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου, σε χαρές και λύπες. Στον ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ που με έφερε στην Διαιτησία. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ".

Υ.Γ προς ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ… το καλοκαίρι στις αξιολογήσεις πήρατε το λιγότερο απ’ αυτό που μας αξίζει… (είμαστε η τρίτη πόλη στην Ελλάδα) εύχομαι και ελπίζω στο μέλλον να έχετε περισσότερες επιτυχίες. Η Διαιτησία προχωράει μπροστά (όπως όλα τα πράγματα στην ζωή..) αφήστε πίσω τα γερασμένα μυαλά κάποιων και δώστε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους.  Οι Αχαιοί Διαιτητές είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… σας το λέω εγώ που έχω δει και πιο έξω..  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ…

Υ.Γ. 2 – Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.