Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αρχεται η συνεδρίαση.Η αρμοδια επιτροπή της ΕΠΟ ξεκινα απο το πρωι της Τρίτης τον ελεγχο των φακέλων που εχουν καταθέσει υποχρεωτικα οι ΠΑΕ για την αδειοδότιση τους ωστε να ξέρουμε ποιες θα μετάσχουν στα Ευρωπαικα κυπελλα και ποιές θα εχουν προβλημα και θα μεινουν εκτος κάνοντας εξυγίανση στα οικονομικα τους με ανανεώσεις συμβολαίων σε νεους και ελάχιστες μεταγραφές,

Μιλώντας προσφατα στο ραδιοφωνικο σταθμο sentragoal ο υπευθυνος του τομεα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου ειχε τονισει αναφορικά με τα κριτήρια για την αδειοδότηση,: «Τα κριτήρια παραμένουν ίδια με πέρσι, με μόνη διαφοροποίηση στο σκέλος της ποινής. Τα κριτήρια και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη είναι ίδια, αδιαπραγμάτευτα. Η ποινή για την Ευρώπη είναι η μη συμμετοχή, ενώ για τις εγχώριες η ποινή είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών με τον τρόπο που έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, όπως έγινε και πέρσι».

Ερωτηθείς για το πότε θα δοθούν οι αδειοδοτήσεις, απάντησε: «Θα πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τις 31 Μαΐου, ακόμα και στο δεύτερο βαθμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε τη λίστα με τις αδειοδοτημένες ομάδες στην ΟΥΕΦΑ μέχρι τις 31 Μαΐου».