Αξιολόγηση Χρήστη: 1 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
 
 

Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα του διαιτητή Γκάμαρη και παραλίγο να καεί ζωντανός ο ίδιος και η οικογένεια του!

Μια ακόμα «πληγή» για την ελληνική διαιτησία! Άγνωστοι πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό στο κτήριο όπου βρίσκεται το μαγαζί του διαιτητή Αντρέα Γκάμαρη!

 

Ευτυχώς η παρέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και δεν κινδύνεψε ο ίδιος και η οικογένεια του!

 

Ένα ακόμα επεισόδιο βίας με θύμα Έλληνα διαιτητή! Το αν θα αποδειχθεί ότι σχετίζεται με το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει. Το ζήτημα είναι ότι ένας ακόμα διαιτητής κινδύνεψε τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του, ακόμα και με την ίδια του τη ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι έχοντας καλύψει τα πρόσωπα τους με κουκούλες, όπως προκύπτει και από το υλικό των καμερών που έχει ήδη στα χέρια της η αστυνομία, αφού έσπασαν την πόρτα του καταστήματος που διατηρεί στο Περιστέρι, ο διαιτητής Super League Αντρέας Γκάμαρης, έριξαν εντός του κτηρίου, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξεράγη με συνέπεια να πιάσει αμέσως φωτιά!

Στο κτήριο μένει τόσο η οικογένεια του διαιτητη, όσο και οι γονείς του, οι οποίοι όμως λόγω της φωτιάς δεν μπορούσαν να βγουν από το κτήριο με συνέπεια να ανέβουν στην ταράτσα για να αποφύγουν τους καπνούς!