Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΤΗ ΡΟΔΟ βρέθηκε σημερα ο προεδρος της ΕΠΟ Γ.Γκιρτζίκης προσκεκλημενος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων και βρηκε την ευκαιρια περα από την συναντηση με τον δημαρχο του νησιου Φ.Χατζηδιάκο να εξαγγειλει και την υποψηφιοτητα του για τις εκλογες της ΕΠΟ τον Οκτωβριο του 2016

Συγκεκριμενα ειπε  κατά τη διαρκεια εκδηλωσης της ενωσης παρουσια του προεδρου της ΕΠΣΔ Παναγιωτη Διακοφώτη»

 «Με όλα όσα λέγονται και για να σταματήσει κάθε παραφιλολογία καλό θα ήταν να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που λένε αυτά που λένε, στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος για την τετραετία που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα έχω την υποστήριξη των Ενώσεων και ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Παροντες στην εκδηλωση ηταν και  ολοι οι εν ενεργεια και μη διαιτητες της ενωσης  με επικεφαλης τον Τασο Σιδηρόπουλο

ΤΟ ΠΡΩΙ ο προεδρος της ΕΠΟ επεσκεφθηκε τον δημαρχο Ροδου κ.Φ. Χατζηδιάκο και παρουσια του προεδρου της ενωσης  συζήτησαν θέματα αθλητικών υποδομών και ποδοσφαίρου για το νησί της Ρόδου.Ο κ,.Γκιρτζίκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι προχώρησαν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση από την ΑΝΔΩ δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στο νησί και συνεχίζονται ταχύτατα οι εργασίες για την ολοκλήρωσή τους.

Πρόκειται για το γήπεδο της ΕΠΣΔ στο Τσαΐρι κι ένα ακόμα για το Ποδοσφαιρικό Σωματείο Χάλκης που βρίσκεται στην περιοχή της Παστίδας. Η χρηματοδότηση και των δύο αυτών έργων γίνεται σε ποσοστό 100% από την ΑΝΔΩ και ο προϋπολογισμός για το καθένα ξεπερνά τα 300.000 ευρώ.

Ο κ. Χατζηδιάκος καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τον οποίο έχουν κοινή πορεία στο παρελθόν στους χώρους του ποδοσφαίρου, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπογράμμισε ότι η νεολαία μας επιβάλλεται να έχει αθλητικές υποδομές αξιόπιστες οι οποίες θα την απασχολούν δημιουργικά.

Σε ότι αφορά τα δύο γήπεδα υπογράμμισε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες σ΄ αυτά το καλοκαίρι και πολύ σύντομα η Ρόδος θα έχει δύο ακόμη χώρους άθλησης της νεολαίας στο ενεργητικό της. Κάλεσε δε τον πρόεδρο της ΕΠΟ στα εγκαίνια των γηπέδων όταν αυτά γίνουν πρόταση την οποία και απεδέχθη.