Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Απαντηση εδωσε η ποδοσφαιρική ενωτικη συνεργασία στα οσα ειπωθιηκαν για την παρουσια των παραγόντων της ΕΠΟ,στην συνέντευξη Τυπου που εδωσαν με την ευκαιρία των εκλογών  στην ΕΠΣ Αχαιας.
"Τα χτυπήματα κάτω απ’ την μέση έχουν ήδη αρχίσει και συνεχίζονται σε κάθε ευκαιρία.
Τι πιο έντιμο και καθαρό για την παράταξή μας να ζητήσει απ’την ΕΠΟ και τον Πρόεδρό της να παραστούν (ο ίδιος) ή κάποιο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ,στη παρουσίαση του προγράμματός μας, να ακούσουν τις ιδέες μας, τις ανησυχίες μας,να γνωρίσουν τους υποψήφιούς μας κι να αφουγκραστούν τις αγωνίες από τα σωματεία μέλη μας.
Ξαναρωτάμε ΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΙ ΚΑΘΑΡΟ !!!
Και αντί όλες οι παρατάξεις της Αχαϊας που κατεβαίνουν στις εκλογές να πράξουν το ίδιο και να ζητήσουν απ’ τους ανθρώπους της ΕΠΟ να κατέβουν να γνωριστούν και να ακούσουν τους προβληματισμούς τους, αυτοί που λένε αν είμαστε φίλοι ή δεν είμαστε με συγκεκριμένα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Ε ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ είμαστε φίλοι και θέλουμε να γίνουμε και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ φίλοι. Γιατί μέσα από καθαρές και αρμονικές συνεργασίες και όχι ήξεις – αφίξεις μπορούμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα για την ΕΠΣΑ και κατά συνέπεια για το Αχαϊκό ποδόσφαιρο.
Μην ξεχνάμε ότι τους τελευταίους έξι (6) μήνες η ΕΠΣΑ γελοιοποιήθηκε σε όλη την Ελλάδα σε ότι αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ (βλέπε Σταυρόπουλο). Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση της ΕΠΟ με την στάση της έδειξε και δείχνει να θέλει να ρίξει γέφυρες με την ΕΠΣΑ. Αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν αρέσει σε κάποιους. Σε αυτούς που θέλουν το Αχαϊκό ποδόσφαιρο απομονωμένο απ’ τη κεντρική διοίκηση του ποδοσφαίρου δηλαδή την ΕΠΟ, και θέλουν την Ένωση για να εξυπηρετήσουν προσωπικά οφέλη (βλέπε Ακαδημίες) και για να μην χάσουν τις καρέκλες.
Εμάς κύριοι δε μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες και το έχουμε αποδείξει.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τον αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Παπακωνσταντίνου Ιωάννη και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ κύριο Τζανόπουλο Μιχάλη για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν να ακούσουν τα προβλήματα του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.
Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Σαρρή Γιώργο γιατί δείχνει έμπρακτα αυτό που είχε δεσμευτεί στις εκλογές της ΕΠΟ, ότι η νέα διοίκηση θα είναι κοντά στις Ενώσεις και σε κάθε νέα προσπάθεια που θα αποβλέπει στη πρόοδο του ποδοσφαίρου.
Για τη Π.Ε.Σ.
Υ.Γ. Προς τους Συντονιστές της παράταξης «Νέα Ενωσιακή Ανατροπή» κύριο Τσαρτόλια Χρήστο και Ντάσιο Κωνσταντίνο. Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι εσείς πρώτα περάσατε την πόρτα της ΕΠΟ ζητώντας να πάρετε το χρίσμα για την παράταξή σας.