Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου αρχίζουν στα Τρίκαλα  τα χειμερινά αγωνιστικά τεστ και το σεμινάριο για τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς Γ Εθνικής κατηγορίας καθώς και για τους διαιτητές της 4ης κατηγορίας.

 Εκεί θα συμμετάσχουν οι διαιτητές των Ενώσεων  Άρτας, Γρεβενών, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κοζάνης, Λάρισας, Πρέβεζας- Λευκάδος, Τρικάλων, και Φλώρινας θα διεξαχθούν την Πέμπτη  8/1/2015. Η ώρα προσέλευσης είναι 09.45 στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων και η ώρα έναρξης των αγωνιστικών δοκιμασιών 10.30.

 Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ταλέντων 4ης κατηγορίας στα πλαίσια του προγράμματος ταλέντα και μέντορες. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τα σεμινάρια για ταλέντα και μέντορες 2ης και 3ης κατηγορίας. Το μεσημέρι και από 15.00 έως 18.00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική συνάντηση στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

 Τα επόμενα αγωνιστικά τεστ και το σεμινάριο για τους διαιτητές-βοηθούς Γ Εθνικής και διαιτητές 4ης κατηγορίας είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις Σέρρες.

 Εκεί θα λάβουν μέρος οι διαιτητές των Ενώσεων Δράμας,  Έβρου, Ημαθίας, Θράκης, Καβάλας, Κιλκίς, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής και τα αγωνιστικά τεστ θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Σερρών την Πέμπτη 15/1/2015 με ώρα προσέλευσης 09.45 και ώρα έναρξης των  10.30.

 Kατόπιν  θα πραγματοποιηθεί και εκεί συνάντηση των ταλέντων 4ης κατηγορίας στα πλαίσια του προγράμματος ταλέντα και μέντορες ενώ το  μεσημέρι και από 15.00 έως 18.00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική συνάντηση στα ΤΕΙ Σερρών.