Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Mε αφορμή την απόφαση του να ηγηθεί του συνδυασμού "ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ", ο οποίος θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣΠειραιά στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Ανατολάκης προέβη στην εξής δήλωση:

          «Με γεμίζει χαρά και συγκίνηση η αγάπη και ο ενθουσιασμός που δείχνουν τα σωματεία του Πειραιά στις μέχρι τώρα συναντήσεις μας.

          Ο τρόπος που με υποδέχονται μου δείχνει πόσο σωστή ήταν η απόφασή μου να ενταχθώ και πάλι στο ποδόσφαιρο από διαφορετικό μετερίζι και να θέσω στο περιθώριο κάθε κομματική μου ενασχόληση.

          Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους παράγοντες και τα σωματεία για την πλήρη αποδοχή τους. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Στόχος μου την επόμενη των εκλογών με ενωμένα όλα τα σωματεία να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της ποδοσφαιρικής αναβάθμισης του Πειραιά.»

---------------------------------------------------

         

*Από τη συντονιστική επιτροπή του “ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ” ανακοινώνεται η συγκρότηση ομάδας επιστημόνων με σκοπό την εξειδικευμένη και κατά τομείς επεξεργασία προβλημάτων. Στόχος η αναζήτηση λύσεων για την ποιοτική ανάπτυξη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΩΣΕ 500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ  

 «Η συντονιστική επιτροπή του «ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ευχαριστεί θερμά το Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα 500 εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ που της διέθεσε με σκοπό τη διανομή τους στις υποδομές των Πειραϊκών σωματείων.

          Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά.»